• Ново
Осветителни тела за езерото urophylla Led Точка на осветителни тела за вътрешен/Външен гмуркане, Прожектори, за Фонтани, Водоустойчив Поддържан тела IP68 за Двор, Градина, ?

Осветителни тела за езерото urophylla Led Точка на осветителни тела за вътрешен/Външен гмуркане, Прожектори, за Фонтани,

Rating 
BGN 1.00

Продукти
Налично

Между другото, в сравнение с други led външни лампи, даден на пазара, нашите прожектори са по-трайни и имат срок на експлоатация 60 000 часа.Забележка : Включете щепсела и изнесен сензор не са водоустойчиви, можете да използвате водоустойчив удължител, за да се предотврати тяхното намокряне. подходящ за косене на трева, двор, градина, басейн, езерце, фонтан, аквариум, аквариум за риби и т. Ако забележите някакви проблеми с прожектори, ние обещаваме да ви върнем и да ги сменяте безплатно. забележка : Включвайте полиестерен лист, когато не се използва, за да пести електроенергия. ☔【IP68 Waterproof Super】Потопяема led лампа е оборудван с висококачествен корпус от ABS-пластмаса и гумен о-пръстен, които могат да издържат на температури от -4 ° F до 104 ° F. Водоустойчива конструкция IP68 поддържа инсталацията в сцени на открито, като езера, фонтани, водопади. също може да се използва като вътрешен / външен атмосферния осветление за такива фестивали като Хелоуин, Коледа и т.Ако дистанционното управление не отговаря, моля, проверете е заснет ли изолационен лист.Нашият фокус е функция на паметта, и последната настройка ще бъде запазена и при следващото включване.Присъединете се към нас сега!.За повече информация, моля, обърнете се към ръководството за потребителя или основното изображение 7.

Свойства

Най-добри оферти в категория