• Ново
3. Направете Зашеметяващ портрет на куче от породата лабрадор Ретривър. Подарък за дигитално изкуство. - Кухненски ръкавици (phl-376141-1)

3. Направете Зашеметяващ портрет на куче от породата лабрадор Ретривър. Подарък за дигитално изкуство. - Кухненски ръкавици

Rating 
BGN 51.47

Продукти
Налично

размер 8 на 8 см, смес от памук и полиестер 50/50.Изображението, отпечатването на една страна; контур за окачване.Ватиран дизайн осигурява по-голяма гъвкавост.Машинно пране на меки циклируется.Кухненски ръкавици се продават поотделно. размер 8 на 8 см, смес от памук и полиестер 50/50.Изображението, отпечатването на една страна; контур за окачване.Ватиран дизайн осигурява по-голяма гъвкавост.Машинно пране на меки циклируется.Кухненски ръкавици се продават поотделно.Страхотен портрет на куче-лабрадор ретривър.Potholder Digital art gift for anyone идеален за ежедневна употреба и върви добре с всеки кухненски интериор.Този държач за саксии с размер 8 на 8 см от смес от памук и полиестер 50/50 е стеганую дизайн, който осигурява по-голяма гъвкавост при използването.Удобна най контур позволява цаката за демонстрация или на съхранение.Топлоустойчива за безопасно извличане на ястия от фурната и горещи саксии с плочи.Идеално и като подарък за домакинята или в нов дом.Вижте нашите Специални предложения и промо-акции, изброени по-горе.

Свойства

Най-добри оферти в категория