• Ново
Лъскав Блясък за устни, Не Выцветающая червило с незалепващо покритие, Лесно да се боядиса, Овлажнява Очарователна Женска червило за устни, Устойчива фиксация на ц?

Лъскав Блясък за устни, Не Выцветающая червило с незалепващо покритие, Лесно да се боядиса, Овлажнява Очарователна Женска

Rating 
BGN 47.84

Продукти
Налично

【Текстура стъклени огледала】Този блясък за устни хидратира, не пересушивает и лесно се нанася, като придава на вашето макияжу яркост. 【Водоустойчив и издръжлив】 този гланц за устни съдържа водоустойчива и трайни формула, която овлажнява и изглажда, идеален за целия ден.В същото време вие можете лесно да премахнете грим, без да се притеснявате. 【Използването на】 Нанесете червило в центъра на горната устна и прекарайте червило по долната устна по дъга за уста. 【Подходящи за много случаи】Тази червило предлага се в 7 цвята, така че е подходящ за всички поводи като срещи, парти, сватба, бар, танци, къмпинг, офис, училище или ежедневен грим. 【Най-доброто обслужване】 Ако имате някакви въпроси към нас, моля, свържете се с нас, ние ще се погрижим за това, да разреши всички ваши проблеми в рамките на 24 работни часа.Добре дошли в нашия магазин.Ние се опитваме с всички сили да предложим на нашите клиенти добри продукти и задоволително обслужване.Тук ще намерите правилния продукт на правилната цена и безупречно обслужване на клиентите Лесен и удобен, с гладка текстура, много пигментированный, лесно се нанася и отстранява лесно се нанася върху блестящи, секси устни, Мерцающая текстура, женски инструмент за грим, преносим и лесен за употреба, се предлага в 7 цвята, устойчиви цветова фиксация и блясък в продължение на целия ден, водоустойчив, лесно пигментируемый, елегантен лъскав блясък за устни Параметри : Размер : 10 * 2 см Пол : Женски / Girls / Ladies Срок на годност : 3 години Тип кожа : обикновен комплект : 1x блясък за устни.

Свойства

Най-добри оферти в категория