• Ново
5D САМ Диамантена Живопис Комплекти за възрастни, по-Голямата Пълна Тренировка Бродерия Картини Планински Кристал Наклеенная Картина за Бродерия на кръстат бод Ск?

5D САМ Диамантена Живопис Комплекти за възрастни, по-Голямата Пълна Тренировка Бродерия Картини Планински Кристал Наклеенная

Rating 
BGN 62.39

Продукти
Налично

Комплекти за диамант на живописта и да се използват за украса на вашия дом, офис, ресторант, бар или друго място, където вие искате да изберете друг стил на оформяне. Диамант негодни за консумация, не позволявайте на децата да играят в предотвратяването на инциденти, като проглатывание.ние ще ви предоставим безплатна услуга замяна, за да ви е приятно пазаруване. НЕ отваряйте целия прозрачна хартия върху платно за един път. ❀【ВЪЛНУВАЩО ПРЕЖИВЯВАНЕ / декорация на ДОМА / подарък】 : влизам диамант изкуството, можете не само да изпитат чувство за постижение, за облекчаване на стрес, емоционално мелодия, повишаване на увереността в себе си и постоянство, да развие търпението. Това ще направи вашата стая и вашия свят още по-красиво. ❀【ЕТАПИ на ПРОИЗВОДСТВОТО със СОБСТВЕНИТЕ си РЪЦЕ】 : Боядисване с диаманти - това е торта, която изисква вашата самостоятелна работа.Весел опит и релаксация.Най-добрата украса за спални и хол.Комплекти за рисуване блестящи диаманти, целия набор от блестящи диаманти никога не потускнеет и не засияет, цялата картина изглежда по-обемно и по-ярки; Изберете най-подходящите диаманти в съответствие с образа, по-ярки. ❀【Отлично обслужване на клиентите】 : Ако в комплекта за диамант живопис, който ще получите, липсват скъпоценни камъни (мъниста) или средства, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се погрижим за това, да разреши всички ваши проблеми в рамките на 24 работни часа.

Свойства

Най-добри оферти в категория