• Ново
QTT Бижутериен Сандъка с Винтажной Дръжка за подарък Кутия За Бижута Дървена Дамски Кутия За Съхранение на Бижута Подарък за Момичета Кафяво 20 × 12 × 14 см Ковчег за Би?

QTT Бижутериен Сандъка с Винтажной Дръжка за подарък Кутия За Бижута Дървена Дамски Кутия За Съхранение на Бижута Подарък

Rating 
BGN 194.19

Продукти
Налично

* Размер : 20 × 12 × 14 см *Материал : Изработени от трайни дърво, този органайзер е с уникален стил, като се крият всичките си аксесоари. * Ретро-дизайн : Тази ковчег за бижута изработена в идеалния реколта китайски стил, а изисканият и елегантен вид ще се отрази на вашия изискан вкус. * Бижута си заслужават най-доброто : красиви дрънкулки не може просто да се набутам в тъмна кутия или виси на един пирон, за тяхното безопасно съхранение е необходима стилна ковчег за бижута. * Снимана на бижута се правят снимки, не се отнася за този продукт не се продава, моля, разберете!.Материали : дърво.Размер : 20 × 12 × 14 см Съдържание на опаковката : 1 ковчег за бижута.Забележка : 1. Цвят може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.2. Моля, позволете отклонение в измерването, поради ръчно измерване.3. Благодарим ви за разбирането и приятен шопинг!Идеален за вашата модата и като подарък за рожден ден, Коледа или друг подарък, това е вашият най-добър избор.Описание размер : Измерване ръчно, е възможно отклонение от 1-2 см, в зависимост от действителния размер.

Свойства

Най-добри оферти в категория