• Ново
Четка за тоалетна с дълга дръжка, Ергономична дръжка от Неръждаема Стомана, работа на смени Наставка, 2 Четки за почистване на баня (Бял / Зелен) за Четка за тоалетна ?

Четка за тоалетна с дълга дръжка, Ергономична дръжка от Неръждаема Стомана, работа на смени Наставка, 2 Четки за почистване

Rating 
BGN 36.11

Продукти
Налично

Компактен, стилен дизайн, удобни за съхранение, дръжте вашата баня спретнати, чисти и добре организирани, това е незаменим аксесоар за прибиране на реколтата в банята. 1. Гостите не ще се чувстват неудобно, използвайки вашата баня, защото тази четка за тоалетна ще се затвори за главата на четката. 2. Дюза четки могат да бъдат отстранени, както и когато четка за тоалетна почиства тоалетната чиния, на кутията винаги ще предпазят вашите ръце от пръски вода. 3. Това е не само средство, но и по-скоро за декорация на банята.Ергономична четка за тоалетна, специално предназначени за вашата баня, което я прави по-чист и модерен. 4. Здрава четка може дълбоко почистване на трудно достъпните места, създаване на блестящ санитарен възел; когато четка за зъби не се използва, тя е поставена в отделна група.Компактен, стилен дизайн, удобни за съхранение, дръжте вашата баня спретнати, чисти и добре организирани, това е незаменим аксесоар за прибиране на реколтата в банята. 1. Гостите не ще се чувстват неудобно, използвайки вашата баня, защото тази четка за тоалетна ще се затвори за главата на четката. 2. Дюза четки могат да бъдат отстранени, както и когато четка за тоалетна почиства тоалетната чиния, на кутията винаги ще предпазят вашите ръце от пръски вода. 3. Това е не само средство, но и по-скоро за декорация на банята.Ергономична четка за тоалетна, специално предназначени за вашата баня, което я прави по-чист и модерен. 4. Здрава четка може дълбоко почистване на трудно достъпните места, създаване на блестящ санитарен възел; когато четка за зъби не се използва, тя е поставена в отделна група.МОДЕРЕН ДИЗАЙН : Този държач за тоалетна четка е прост и елегантен, дискретен дизайн, който подхожда на всеки интериор на банята.Име на продукта : четка за тоалетна Применимая среда : баня Материал на продукта : неръждаема стомана + пластмаса Начин на инсталация : свободно щанцоване Начин на употреба : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-3 виж моля те, прости 2. Стоки, различни от тоалетни четки, не са включени в снимките на продукта.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитор може да има разлика в цвят, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. 6. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.7. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Свойства

Най-добри оферти в категория