• Ново
Zerodeko 15 Бр. Кука от неръждаема Стомана, Стенни Закачалка за дрехи, Куки за закачалки за дрехи, Кука за Спални, Стенни Закачалка за дрехи Над Вратата, Кука, Многофункци?

Zerodeko 15 Бр. Кука от неръждаема Стомана, Стенни Закачалка за дрехи, Куки за закачалки за дрехи, Кука за Спални, Стенни

Rating 
BGN 16.69

Продукти
Налично

Неръждаема стомана.Стенен куки : Идеално са подходящи за кухня, баня, спалня, гараж, шкафчета, офиси, фабрики.Закачалка за дрехи с монтиране на стена : тези куки ефективно задържат повече неща.Можете да инсталирате на задната врата, шкаф, рафт в гардероба.Кука за кабинет : за вашите спалня, хол, кухня, баня, ще ви помогнат да организирате дрехи, шапки, колани, кърпи и така нататък.Метален венец : идеален за вашата спалня, хол, кухня, баня, ще ви помогне да организирате дрехи, шапки, колани, кърпи и така нататък.Закачалки от неръждаема стомана : Изработени от материал за безопасно и трайни употреба.Неръждаема стомана.Стенен куки : Идеално са подходящи за кухня, баня, спалня, гараж, шкафчета, офиси, фабрики.Закачалка за дрехи с монтиране на стена : тези куки ефективно задържат повече неща.Можете да инсталирате на задната врата, шкаф, рафт в гардероба.Кука за кабинет : за вашите спалня, хол, кухня, баня, ще ви помогнат да организирате дрехи, шапки, колани, кърпи и така нататък.Метален венец : идеален за вашата спалня, хол, кухня, баня, ще ви помогне да организирате дрехи, шапки, колани, кърпи и така нататък.Закачалки от неръждаема стомана : Изработени от материал за безопасно и трайни употреба.Списък на опаковката 15 x Куки Характеристики - Внимателен подбор на материали, деликатна местната обработка, изискана интерпретация с гуманизированными детайли врата закачалки. -Материал : куки за дрехи от неръждаема стомана-Цвят : Закачалка за баня стомана цвят - Прост дизайн придава повече елегантност и красота закачалка за дрехи в задната част на врата. -Размер : 7.50 X6.80 X6.00 см / 2.95 X2.67 X2 кука за спалня. - за вашата спалня, хол, кухня, баня , ще ви помогнат да организирате дрехи, шапки, колани, кърпи и така нататък, куки за кухненски прибори. - Изработен от износостойкого материал с отлично качество на една кука без перфорация. - Творчески куки с уникален дизайн, здрав и метални врати куки лесно се огъват.Информация за стоки, Закачалка за връхни дрехи Не е необходимо да удари с юмрук по вратата, затова се прилага и дръжте го на чисто и чистота.дръжки на задните куки сверхпрочный дизайн ви позволява да висят кърпи, шапки, ключодържатели и др Декоративен куката за кърпи Е комплект от 5 бр. врати закачалки без перфорация, изработени от висококачествен материал, практичен и е трайна.закачалка за венци за по-дълго време.

Свойства

Най-добри оферти в категория