• Ново
Чанта за Обяд Множество Случайна Кутия за Обяд Сладък Ананас Летни Херметически Леки Чанти-Тоут за Ланча Работа, Пътуване, Къмпинг, Училище за Жени, Мъже, Момичета, ?

Чанта за Обяд Множество Случайна Кутия за Обяд Сладък Ананас Летни Херметически Леки Чанти-Тоут за Ланча Работа, Пътуване,

Rating 
BGN 15.95

Продукти
Налично

【За многократна употреба и безопасен】 Използване на висококачествен домашен любимец-алуминий и PEVA, запазването на топлина и изолация в същото време да осигури безопасността на хранителните продукти и да не са токсични. 【И удобна-голям капацитет】Чанта за обяд се предлага с регулируема каишка, която може да се регулира до удобен дължина.И той има две странични чанти, в които можете да поставите чашки за вода, напитки, чадъри и така нататък, не заема на вътрешното пространство. 【Високоефективен изолация】 Този пакет за обяд може да съхранява както топло, така и студено, което ще ви даде отлични впечатления от вечеря. 【Многофункционалност】 Можете да вземете със себе си храна на работа, в училище, дори и на пикник, а също така се използва като раница за почивка, да носят неща, необходими за излизане от кризата. 【Приложение за всички възрасти】 Независимо от това, дали сте тийнейджър, възрастен или по-възрастен човек, можете да използвате нашия пакет за обяд, когато ви е необходимо.Това е не само пакет за обяд, но и стилна декорация. Размер : 9,4 'x4'x11' Материал : полиестер Характеристики : Пакети за обяд запазват както топло, така и студено, че храната не е загубила своя най-добър вкус.Самата чанта за обяд има по-голям капацитет, с регулиращи се презрамки и два странични джоба, за да побере колкото се може повече.Можете да вземете своя обяд със себе си в офиса, в училище или дори на пикник със закуски.Този пакет за обяд има много приложения в съответствие с всички вашите нужди.Изработен е от високо качество на топлоизолацията материал, безопасен и нетоксичен, не се поддава на лесна теч.Топло забележка : За по-добра изолация не перете вода.Ако има петна, моля, използвайте влажна кърпа за почистване на местната, а не за гладене или химическо чистене.

Свойства

Най-добри оферти в категория