• Ново
DOITOOL 10 БР. Детски Закачалки с Лък, Твърди Пластмасови Закачалки, Детски Домашни Закачалки, Закачалки за дрехи (Жълто) Притежателите на-организаторите за дрехи за дом

DOITOOL 10 БР. Детски Закачалки с Лък, Твърди Пластмасови Закачалки, Детски Домашни Закачалки, Закачалки за дрехи (Жълто)

Rating 
BGN 6.09

Продукти
Налично

Липсата на дрехи с бретельками е идеална за закачане на дрехи и прагове.Интерфейса много по-плавен, затова не се притеснявайте, че той блокира или да навреди на дрехите на вашето бебе.Тази borislav и подсилени рамене от двете страни с плечевыми каишки осигуряват дълготрайност.Грижа за облеклото на вашите деца : за Нашите пластмасови детски закачалки, изработени от екологично чиста пластмаса, без чеп, за разлика от други тръбни закачалки.За разлика от закачалки за дрехи няма пух.Също така е възможно да се огъват, но го счупи лесно.Изработен е от пластмаса, която може да се използва в продължение на много години.Детска закачалка Room Day Plastic от пластмаса - пластмасов, да, тя може да побере няколко килограма дрехи и дънки, а също и всички детски дрехи.Липсата на дрехи с бретельками е идеална за закачане на дрехи и прагове.Интерфейса много по-плавен, затова не се притеснявайте, че той блокира или да навреди на дрехите на вашето бебе.Тази borislav и подсилени рамене от двете страни с плечевыми каишки осигуряват дълготрайност.Грижа за облеклото на вашите деца : за Нашите пластмасови детски закачалки, изработени от екологично чиста пластмаса, без чеп, за разлика от други тръбни закачалки.За разлика от закачалки за дрехи няма пух.Също така е възможно да се огъват, но го счупи лесно.Изработен е от пластмаса, която може да се използва в продължение на много години.Детска закачалка Room Day Plastic от пластмаса - пластмасов, да, тя може да побере няколко килограма дрехи и дънки, а също и всички детски дрехи.Описание, Изработени от пластмаса, който може да се използва в продължение на много години.Детска закачалка Room Day Plastic от пластмаса - пластмасов, да, тя може да побере няколко килограма дрехи и дънки, а също и всички детски дрехи.Нашите пластмасови детски закачалки, изработени от екологично чиста пластмаса, без чеп, за разлика от други тръбни закачалки.Характеристики - Цвят : Жълт. - Материал : Пластмаса. - Размер : прибл. 28, 5 x 14, 5 см - Изработен от пластмаса, която може да се използва в продължение на много години.Детска закачалка Room Day Plastic от пластмаса - пластмасов, да, тя може да побере няколко килограма дрехи и дънки, а също и всички детски дрехи. - Грижа за облеклото на вашите деца : за Нашите пластмасови детски закачалки, изработени от екологично чиста пластмаса, без чеп, за разлика от други тръбни закачалки.За разлика от закачалки за дрехи няма пух.Също така е възможно да се огъват, но го счупи лесно. - Липсата на дрехи с бретельками е идеална за закачане на дрехи и прагове.Интерфейса много по-плавен, затова не се притеснявайте, че той блокира или да навреди на дрехите на вашето бебе. - Тази borislav и подсилени рамене от двете страни с плечевыми каишки осигуряват дълготрайност.Опаковката включва 10 х закачалки.

Свойства

Най-добри оферти в категория