• Ново
SOLUSTRE Преминете Гребец Преминете Гребец 1 Комплект Механичен Гребец Keycap Клавиатура Комплект за Пречистване на Инструмент За Почистване на Ключ Четка За Прах Ключ К?

SOLUSTRE Преминете Гребец Преминете Гребец 1 Комплект Механичен Гребец Keycap Клавиатура Комплект за Пречистване на Инструмент

Rating 
BGN 5.27

Продукти
Налично

Парцали за клавиатура - Отлична изработка, добра форма, по-добра текстура, красив външен вид, модерен и уникален.Четка за прах с клавиатурата на лаптопа - изработени от висококачествени материали, практична и трайна, и може да ви служи дълго време.ГРЕБЕЦ клавиши -Идва с съемником капсула клавишите, можете да лесно да се свали капачката на клавишите с механична клавиатура.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на КЛАВИАТУРАТА - Комплект за почистване на клавиатурата е лесен за използване, подходящ за персонални компютри, клавиатури, камери гу МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН пречиствател на КЛАВИАТУРАТА - Съвместим с повечето клавиатури, този комплект за почистване на клавиатури е удобно в плен и е лесен за употреба.Съдържание на пакета 2 x съемников клавиш 2 x зъби Характеристики - Необходим аксесоар за клавиатурата, ако имате намерение за извличане на всички ключове за интензивно почистване пылесборниками. -Цвят : черен гребец за ключове - Комплект за почистване на клавиатурата е лесен за използване, подходящ за персонални компютри, клавиатури, фотоапарати и т.н., Ръчни парцали. - Изработен от висококачествени материали, практичен и траен, и той може да ви служи дълго комплект за почистване на клавиатурата. -Размер : 11.70 X2.00 X2.00 см /4.60 X0.79 X0 четка за прах с клавиатурата на лаптопа. -Размер : 9,00 X1,10 X1,10 см / 3,54 X0,43 X0 парцали за клавиатура. - Идва с съемником капачки ключ, лесно можете да махнете капака ключ с вашата механична клавиатура за отстраняване на прах с клавиатурата. -Материал : Неръждаема стомана, PA, PP механично пречистване на клавиатурата - Отлична изработка, добра форма, по-добра текстура, красив външен вид, модерен и уникален универсален гребец капачки за ключове. -Размер : 11.00 X2.50 X0.60 см / 4.32 X0.98 X0 четки за избърсване на прах.Информация за продукта Инструмент за облекчаване на клавиши Комплект за почистване на клавиатури удобен и практичен, има отлична текстура и може да ви служи дълго време, без да се съобразява с тяхната светлина увреждане.гребец клавиши на клавиатурата, Този комплект за почистване на клавиатури са много практични и надеждни, за вашите нужди. домакински кърпи за избърсване на прах от най-фините умения могат добре да ви служи, не ломаясь.

Свойства

Най-добри оферти в категория