• Ново
Amaonm Подвижни Творчески 3D Стикери за стена с въздушен топка, Самолет и Усмихнати Облаците, Декорации за стени, Детски Стаи, Стикери за художествен декор, Декорация з?

Amaonm Подвижни Творчески 3D Стикери за стена с въздушен топка, Самолет и Усмихнати Облаците, Декорации за стени, Детски

Rating 
BGN 5.86

Продукти
Налично

Изберете по-гладка и чиста повърхност за нанасяне на етикети.Внимателно отстранете стикер на стената с субстрат.Нанесете върху повърхността, както е показано на фигура, да коригира позицията си по своему.Внимателно стиснете стикер към стената мека кърпа или с кредитна карта, силно натиснете, за да изтръгне мехурчета въздух.Уверете се, че повърхността е гладка, суха, чиста, без прах, замърсявания и мазнини.Моля, не приклеивайте го неравна повърхност, повърхността с дупки или стената с лющене боя T. o премести, моля, бавно и внимателно го свали и се прилага.Незабавно оттегляне може да повлияе на боя по стените R. при инсталиране на етикети, използвани повече от 6 месеца, ви съветваме ви по време на теглене на стикери се ползват отопление, сешоар, F. ако стената е наскоро покрашена, ние препоръчваме да се изчака не по-малко от 1 месец преди прилагането на стикери за стена.Осветлението, настройките на монитора може да доведе до незначителна разлика в цвета.Моля, позволете едно малко отклонение, тъй като всички размери се измерват ръчно.Изображението се показва, само за справка.ние сме се посветили да-добри продукти и услуги в категория стикери за декорация на стените, и ако се чувствате по някакъв начин неудовлетворени, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.Материал : PVC. Количество : 4шт. Размер : 12 инча x 18 инча.Размерът на всеки балон : 14,4 v "x17.6", 12 "x9", 10,3 "x13.9", 7,5 x5.5", 12,3 "x10.1", Размер на самолет : , 5,1"x6.9". Точността на измерване зависи от параметъра size, ние сме избрали подходящ фон за снимане на конкретен размер.Ние правим всичко възможно, за да осигури сериозна оценка, но понякога се появява една малка грешка се дължи на закръгляване.Просто почистете и лепило, 4 листа с размер : 12 "x18", крайният размер на снимката : 39,6 "x59.2".Размерът на всеки балон : 14,4 v "x17.6", 12 "x9", 10,3 "x13.9", 7,5 x5.5", 12,3"x10.1", Размер на самолет : , 5,1"x6.9",. Най-добрите стикери за декорация на дома, офиси и класни стаи.Най-добрия подарък за вашите деца.Лесно се нанася, се отстранява, е трайна, Устойчива на натиск, удар, влагостойкости.Добавете обстановка, без боя.Даде толкова много любов, щастие, както и комплименти от гостите си.

Свойства

Най-добри оферти в категория