• Ново
Уличен Изолационен Гърне от неръждаема стомана Голям капацитет, Голям Кафе Термос За пътуване, Преносима бутилка за вода, Походный кафе, Термос, Колба за вода, Подд?

Уличен Изолационен Гърне от неръждаема стомана Голям капацитет, Голям Кафе Термос За пътуване, Преносима бутилка за вода,

Rating 
BGN 37.97

Продукти
Налично

конструкция вакуумна изолация от неръждаема стомана двойни стени, здраве и безопасност, осигурява по-дълго запазване на топлина и студ, здрава и устойчива, водата се излива гладко, я лесно разбрызгивать. ✪ ПРАКТИЧЕН : Подходящ за съхранение на кафе, вода, мляко, сок, вино и чай, ежедневна домашна употреба и къмпинг, уникален дизайн го прави украса за вашата кухня. Ако не използвате това лекарство в продължение на дълго време, моля, изсипете застоявшуюся вода, намокрете един флакон, избършете флакон сухи и го поставете в проветрено и сухо място. Топлоизолационна ефект на този продукт зависи от температурата на околната среда, а също така от температурата и обема на вряща вода, налитой в бутилка. За постигане на най-добрия ефект за запазване на топлината, моля, добавете малко количество топла вода или вода с лед за подгряване или охлаждане в продължение на пет минути преди да се използва.НАЧИН ЗА ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ : 1.Характеристики : Обем : 1,2 л / 42 унция Размер на чашката : 9,7 см / 3.Моля, въведете вряща вода внимателно и бавно, за да се избегне горещи от пръски вода.ПРЕДСТАВЯМЕ : неръждаема стомана 304, 72 часа известна изолация, осигуряват желаната температура. Преди употреба, моля, почистете корпуса на флакона и вътрешна подложка.Не се страхувайте да се преобърне на бутилка, както и гарантируйте запазване на първоначалната температура. Кликнете върху бутона, за да се излива вода.Ако има изтичане на вода, моля, проверете затянута ли кутията и се изтеглят ли водонепроницаемое силикон пръстен на капака. Образуването на петна по бутилка от вода, петна от чай, кафе или вещества, съдържащи се в питието, след използването на този продукт - нормално явление. ✪ УДОБНА ДРЪЖКА и лента за носене през рамо: Мека плъзгаща се дръжка от екологично чист каучуково материал ще ви помогне много по-лесно за носене на бутилка, а с помощта на раменния колан можете да я нося на гърба си от пътуването на открито.Телескопична дръжка, преносим, за да се движат.Полипропилен материал отжимает вода с един бутон, а капака може да се използва като чаша за вода.Това може да бъде б.Ключ с двойна смяна, управление с една ръка.Когато тя е прекалено пълен, това може да доведе до изгаряния, поради прелял топла вода, а твърде малко количество лесно ще намали ефективността на задържане на топлината. ✪ ПЕРФЕКТНА херметичност : Силиконово уплътнение без мирис за хранителни продукти осигурява херметичността на вратата бутилки и не позволява разливане на вода.8 инча (диаметър на основата) * 32 см / 12,6 инча (височина) МАТЕРИАЛ : Корпус чаша : неръждаема стомана 304 отвътре и отвън Пластмасови части : хранително-вкусовата полипропилен О пръстен : околна среда силиконов каучук В комплекта са включени : 1 Изолиращ гърне с чаша ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА : 1.

Свойства

Най-добри оферти в категория