• Ново
Сладък калъф за слушалки JBL Vibe 200TWS, Wave 200TWS True Wireless накрайници за уши, Калъф за слушалки Seadream с Анимационни кавайным 3D котка, Защитен калъф за носене с една кука за клю?

Сладък калъф за слушалки JBL Vibe 200TWS, Wave 200TWS True Wireless накрайници за уши, Калъф за слушалки Seadream с Анимационни

Rating 
BGN 5.27

Продукти
Налично

Съвместим с наистина безжични слушалки JBL Vibe 200 TWS, Wave 200 TWS.Самозалепващи ленти вътре за по-надеждна кацане.Преносим с кука за ключодържател.Специален отвор за зареждане, слушалки, без да махате капака. Пълна защита на 360 ° : сверхпрочная силиконов каучук, приятна за кожата, без мирис, лек, пыленепроницаемая, ударопрочная и водоустойчив.Подобреният дизайн пылезащитного охрана на пристанището се зарежда много добре защитава корпус на слушалките. изработен от висококачествен мек силикон, който предпазва слушалки от удар, падане и надраскване.А конструкцията на долната пылезащитной мъничета осигурява чистота и стягане зарядно пристанището, когато той не се използва.Пакетът включва : 1 x калъф за слушалки, 1 x карабинер за ключодържател.Съвместим с наистина безжични слушалки JBL Vibe 200 TWS, Wave 200 TWS.Самозалепващи ленти вътре за по-надеждна кацане.Преносим с кука за ключодържател.Специален отвор за зареждане, слушалки, без да махате капака. Пълна защита на 360 ° : сверхпрочная силиконов каучук, приятна за кожата, без мирис, лек, пыленепроницаемая, ударопрочная и водоустойчив.Подобреният дизайн пылезащитного охрана на пристанището се зарежда много добре защитава корпус на слушалките. изработен от висококачествен мек силикон, който предпазва слушалки от удар, падане и надраскване.А конструкцията на долната пылезащитной мъничета осигурява чистота и стягане зарядно пристанището, когато той не се използва.Пакетът включва : 1 x калъф за слушалки, 1 x карабинер за ключодържател.Пакетът включва : 1 x калъф за анимационни слушалки, 1 x карабинер за ключодържател.

Свойства

Най-добри оферти в категория