• Ново
Vinyl Текстурирани Синтетични Кожена кърпа, Водоустойчив кожзаменитель, PVC Материал изкуствена кожа, Подплата за шивашки - 1 метър 100 см x 138 см (Размер: 1x1,38 m, цвят: зелен)

Vinyl Текстурирани Синтетични Кожена кърпа, Водоустойчив кожзаменитель, PVC Материал изкуствена кожа, Подплата за шивашки

Rating 
BGN 28.27

Продукти
Налично

Висококачествена изкуствена кожа : Материал : висококачествен полиуретан. здрав и е подходящ за практикуване на декоративно-приложен изкуство, шиене.Задната страна е мека на допир.Умерена твърдост.Не истирается.Гъвкав размер : 100 см x 138 см (39 "x 54").Ще задоволи вашите нужди в поделках със собствените си ръце.Цветът остава еднаква при рязане на кожата.Широко приложение : Нашите листове от изкуствена кожа с зърнеста текстура личи са идеални за вземане на заколок-бантиков за коса, обеци, салфетки, обложки за книги, чалми на главата, калъфи за телефони, косметичек, чанти и много други шевни занаяти собствените си ръце.Подходящ за ремонт и работи, като например ремонт на дивана, стола или производство на кутия за съхранение, чантата, чанти през рамо, мешочков за монети, ключодържател, подложка за мишка.Функции на кожата : Ясен зърнеста фигура, без мирис, гладка, водоустойчива, бързосъхнеща, устойчива на износване, надраскване, устойчива, с ясни зернистостями и ароматен ръбове.Лесно се нарязва : Мека и гладка кожена повърхност с холщовой подплата, лесно шев и кройка обикновени ножици ръчно или машината.Характеристика : Отличен материал : Тази кърпа е изработена от изкуствена кожа, приятна на допир.Цвят : различни цветове за избор.Предимства 1. Устойчивостта на повърхността на надраскване. 2. Хидроизолация на повърхността. 3. Не избледнява. 4. Добрата работа с цветовете.Умерена твърдост, достатъчно мека, за да даде форма, достатъчно масивна за фиксиран моделиране. 1. Идеален за направата на почти филтър diy 2. Производство на diy от косата (лъкове, щипки за коса, тик-так, колела). 3.Изработване на обеци, дамски чанти, портфейли, чанти, калъфи за телефони. 4. Производство на дребни предмети за декорация на тъкани, костюми, шапки, обувки, поздравителна картичка /писма и т.н., Производство на детски играчки, ключодържател, яка, за домашни любимци.Украсете подарък кутия.Творческа монтиране на украса от плат стикер. проблемите, които на вас могат да се притеснява : 1.No миризми. 2. Материал на задната част-хлопчатобумажный имитационный кадифе, меки на пипане, но цвета е различен от предния.Подходяща за чанти, дрехи, обувки, опаковъчен материал, облицовки, тапицерии и всеки друг занаят, направен със собствените си ръце.Идеален за производството на калъфи за телефони, портмонета, декорация на обувки, бантов за коса, аксесоари за чалми на главата, вышивальных апликации.И се използва за бродерия на дрехи, изработка на картички и други шевни изделия, обувки, кожени изделия, домашни дейности.Портмонета, вериги и други части и принадлежности.Дрехи от изкуствена кожа личи са идеални за направата на бижута като обеци, панделки за коса, чанти и т.н. Това е отличен подарък за любителите на изкуството от плат или момичета.Той просто се нуждае от стаите в ръкоделието.Нека да направим нашите собствени креативни и практични занаяти в момента!.

Свойства

Най-добри оферти в категория