• Ново
Стенен куки TAUFE, въртящи се на 360 градуса с Кухненски кука, самоклеящийся кука, Домакински монтиране на вратата куката.

Стенен куки TAUFE, въртящи се на 360 градуса с Кухненски кука, самоклеящийся кука, Домакински монтиране на вратата куката.

Rating 
BGN 2.67

Продукти
Налично

✪Е подходящ за вашата спалня, баня, кухня и повечето видове декор помещения. * Подвижни куки, удобен за почистване и са по-подходящи за премахване на кухненските изпарения. * За обекти с различни тегла са на разположение са две различни секции куки, а предната завъртане конструкция улеснява бърз достъп до теми. * Куки широко се използват за окачване на различни теми, като например лъжица, шпатула, corollas, кърпи, чаши, ключове, чадъри, гаечни ключове, отвертки и т.н., които могат ефективно да организират своя плота на масата и да се спести място. ✪ Това трябва да бъде за дома, кухня и баня.Ще ви помогнем да спестите място, да поддържа ред в стаята!. ✪Е подходящ за вашата спалня, баня, кухня и повечето видове декор помещения. * Подвижни куки, удобен за почистване и са по-подходящи за премахване на кухненските изпарения. * За обекти с различни тегла са на разположение са две различни секции куки, а предната завъртане конструкция улеснява бърз достъп до теми. * Куки широко се използват за окачване на различни теми, като например лъжица, шпатула, corollas, кърпи, чаши, ключове, чадъри, гаечни ключове, отвертки и т.н., които могат ефективно да организират своя плота на масата и да се спести място. ✪ Това трябва да бъде за дома, кухня и баня.Ще ви помогнем да спестите място, да поддържа ред в стаята!.Категория на продукта Вязаный кука Материал пластмаса Форма куки по три реда от цвят черно, сиво Спецификата на индивидуална картонена опаковка стил модерен минимализъм.

Свойства

Най-добри оферти в категория