• Ново
QTHAIR 14A Перуки със Затварянето на Дантела с Дълбоко Вълна, 12 Инча, Непреработени, Предварително Выщипанные, Бразилски 4x4, Дълбоки Къдрава Перуки На Дантели, Къса Перу?

QTHAIR 14A Перуки със Затварянето на Дантела с Дълбоко Вълна, 12 Инча, Непреработени, Предварително Выщипанные, Бразилски

Rating 
BGN 0.67

Продукти
Налично

Бразилски перуки със затварянето на дантела от човешки косъм, дълбока вълна 4x4 клас QTHAIR : Бразилски перуки от естествена коса без лепило с предварително выщипанной линия на растеж на косъма и косата на бебето; Естествен средно-кафяв на цвят дантела с регулируеми джапанки.Средният размер завързана основи : 22,5 "x5"x2" с космените утком, пришитым в средата; Дишаща мрежа за шапки : Еластично швейцарско дантела най-високо качество - трайно и удобно.Плътност : 150%; Обикновено това ще е достатъчно за главата, но ако искате по-буйни вид, моля, свържете се с нас, за да настроите наситеността на 180% или 200%, или можете да добавите още един сноп коса в тон.Сродна душа, направени в машинното начин, може да изправяне, къдри, боядисване, обезцветяване и оформите като вашата собствена коса. 1-5 дни доставка със сладки подаръци; 30 дни за връщане без причина и политика за връщане и трайно 24-часово онлайн следпродажбено обслужване от QTHAIR.Нашата фабрика се намира в град Сюйчан, един от най-големите производители на средства за грижи за косата в Китай, който се занимава с износ на вече 25 години.Благодарение на продукт от най-високо качество, разширена оборудването и техниката на нашата марка спечели отлична репутация по целия свят.Нашите наращенные косата е 100% човешка коса с високо качество, реже директно с един млад донор, те са чисти, естествени, меки в употреба и без никакви синтетични косми на животни.Той не спутывается, не добри.когато, не се напуква, без мирис и без химия.Спокойно можете да правите покупки.Материал на косата : 100% естествени коси, отрязани от един донор, напълно съобразен с по кутикуле, могат да бъдат боядисани, завиты, обесцвечены, мелированы, оправи или подредени като вашата собствена коса. Еластични, меки и удобни.Лесен за носене : Наполовина перука с лента за глава "Водна вълна" и обвивка.Бесклеевая шапка за перука, превозвача и си отиде. Удобни и дишащи.Разположение повече коса.Размер шапки : Отпред има скоби, а отзад - велкро.Средната шапка за перука с водна вълна (обиколката на : 22,5 инча) е Подходящ за повечето размери на главата.Колани здрави, ги лесно се деформират.Кръст Бод Пакет включва : 1 бр. водна вълна превръзка на главата от човешка коса перука и подаръци превръзка на главата рамка (случаен цвят).Полезни съвети : Разклатете перука след изваждане от опаковката и се дръж го за известно време, за да къдрици са станали плътни и естествени, той ще бъде по-красива, отколкото по-рано.Плътност на перука : на разположение 150% плътност, 180% плътност, 220% плотностипочему изберете перуки, направени от коса, а не за поредици 1. Запазете инсталационния тариф2. Може да се използва повторно Использован3. Лесно се побира и изчезва (можете да го измие или да се носят самостоятелно).

Свойства

Най-добри оферти в категория