• Ново
Ръкавици за почистване на латекс DOITOOL Силиконови Скрубер За миене на съдове кухненски ръкавици За Печене Зелени кухненски ръкавици За Фурна Ръкавици за Фурна Двой?

Ръкавици за почистване на латекс DOITOOL Силиконови Скрубер За миене на съдове кухненски ръкавици За Печене Зелени кухненски

Rating 
BGN 6.93

Продукти
Налично

На латекс. Гумени ръкавици за почистване : Творчески външен вид, добра работа, удобно за носене. и можете да ги използвате отново в продължение на дълго време.Ръкавица за почистване на купи : 【 Морозостойкая】 Може да издържа на студ и висока температура за вашите ръце, този продукт ще бъде вашият добър помощник, когато трябва да ги използват по друг начин в продължение на известно време.Ръкавици за почистване със силиконова четка : Латексови ръкавици и гъба, гъба и възглавничките за почистване на сключват помежду си за лепило, и ги лесно се оттегли със защитни ръкавици за хранителни продукти.Силиконови ръкавици за миене на съдове : УНИВЕРСАЛНИ : Най-подходящи за кухненския бокс, баня, миене на съдове, почистване отвътре и отвън на помещенията. 1 чифт губчатых ръкавици за ежедневна употреба.Кухня : Продукт скоро ще се превърне в един добър помощник, когато трябва да се възползват от тях за известно време един от начините.Осъществяване на списък 1 x ръкавици Характеристики - Това е чудесен начин за премахване на локви, а и са добра комбинация от почистващи ръкавици улеснява почистването на каучук. - Кухненски ръкавици са подходящи за миене на съдове, мисок, градинарство и т.н., Кухненски ръкавици за почистване. - Леки ръкавици осигуряват добър комфорт и удобни докосване.Ръкавици за миене на съдове служат като защитна бариера за защита на ръцете от възможни наранявания. - Материал : латекс, порести ръкавица за миене на кухненски съдове. -Продуктът може да се представи като добър подарък на своите приятели, благодарение на което те винаги ще се чувстват щастливи силиконова potholder за фурна. -Изящна изработка и качествени материали гарантират дълъг живот и перфектни детайли на дома клеенки.Информация за стоки, Домакински ръкавици за миене на съдове да Защитава своите красиви ръце от нечистата вода и почистващи препарати.Ръкавици за миене на съдове са Изработени от висококачествени и здрави материали, трайни и безопасни за употреба. силиконови кухненски ръкавици за фурна са удобни в чорап, и това е наистина забележителна ръкавица на избор.

Свойства

Най-добри оферти в категория