• Ново
WXBDD Коледни Снежинки, Коледни чорапи, Коледен подарък, чанти за бонбони, Коледни Украси за дома, Коледна Елха, Висящи украшения (Цвят: 1бр, Размер: 20x45x31 см)

WXBDD Коледни Снежинки, Коледни чорапи, Коледен подарък, чанти за бонбони, Коледни Украси за дома, Коледна Елха, Висящи

Rating 
BGN 0.33

Продукти
Налично

Функция : Коледен чорап може да се използва за съхраняване на бонбони, шоколад и така нататък, да ги окачите на влакчета за отглеждане на камина, врата, стена, коледна елха, у дома и в офиса, можете да ги използвате с подарочными карти, леденцами, малки играчки за подарък. Подобри атмосферата на празника : до носку закрепено въже, която можете да окачите на елхата заедно с членове на семейството или да се използва за опаковане на подарък. Применимая сцена : може да се използва като украшение за търговски центрове, супермаркети, хотели, витрини, интериора у дома, празненства, партита, камини, коледни елхи и т.н. С помощта на висящи на въжета можете да окачите на всяко място, което искате да украсите, например, на камини, каминную дъска, стълбище, коледна елха, маса за хранене, в легло степенка легла. Лек и удобен, в переноске, може да се използва за декорация или като чанта за бонбони за децата. Функция : Коледен чорап може да се използва за съхраняване на бонбони, шоколад и така нататък, да ги окачите на влакчета за отглеждане на камина, врата, стена, коледна елха, у дома и в офиса, можете да ги използвате с подарочными карти, леденцами, малки играчки за подарък.Подобри атмосферата на празника : на чорап има въже, което можете да закачите на дървото, заедно с членове на семейството или да се използва за опаковане на подаръци. -Применимая сцена : може да се използва като украшение за търговски центрове, супермаркети, хотели, витрини на магазини, интериора у дома, празници, партита, камини, коледни елхи и т.н.- С помощта на висящи на въжета можете да окачите на всяко място, което искате да украсите, например, на камини, каминную дъска, стълбище, коледна елха, маса за хранене, в легло степенка легла. -Лесен и удобен за переноске, може да се използва за декорация или като пакет за бонбони за децата.Параметри : Материал : ФлисраЗмер : 20x45x31 см/14x20x8 смЦвет : както е показано на снимката на Помещение включва : 1 бр. x коледни чорапи Забележки : 1. Продават се само на основните стоки, които не други стоки.2. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите запитвания.Мека и удобна засаждане, универсалният индивидуалност.

Свойства

Material:
Fleece
Size:
20x45x31cm/ 14x20x8cm
Color:
As the picture shown
Package Included:
1pc x Christmas socks :
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your.:
Wearing soft and comfortable fit, versatile personality. :

Най-добри оферти в категория