• Ново
CODN Стойка за Проектор, Сгъваем Статив За лаптоп с Прикрепен за проектор, Регулируема Височина от 23 до 43, Универсалната Подова Поставка за лаптоп на открито за компю?

CODN Стойка за Проектор, Сгъваем Статив За лаптоп с Прикрепен за проектор, Регулируема Височина от 23 до 43, Универсалната

Rating 
BGN 2.33

Продукти
Налично

Може да се използва както постоянни, така и в седнало положение. -Горната част на тавата за съхранение на лаптоп е достатъчно широк, за да побере лаптопи почти всички размери, големи или малки, заедно с мишката.В сгънат вид тя се оказва малък и компактен, така че можете да го поставите в ъгъла на воля, без да заема място. ☞【РЕГУЛИРУЕМ ЪГЪЛ и ВИСОЧИНА】 Височина стойка за проектор за вашия лаптоп може да се регулира в диапазона от 23 до 43 сантиметра, и ако е необходимо, можете да я заключите желаната височина.Движение на сгъване или отваряне става лесно и плавно.Вече не трябва да се чувстват дискомфорт поради неподходящи ъгли на камерата при гледане на филми или работа, и осигуряване на удобен ъгъл на виждане. ☞【ПОДВИЖНИ И портативен дизайн】 Ние разбираме, че може да се наложи носене проектор и поставка за лаптоп до различни места, поставка за лаптоп и проектор има подвижни и лека конструкция, можете да я вземете със себе си, след демонтаж и вземат със себе си, когато излезете да играете, може да се използва като конзола за камера, може да се използва за инсталиране на оборудването по време на представления. ☞【ПОДВИЖНИ И портативен дизайн】 Ние разбираме, че може да се наложи носене проектор и поставка за лаптоп до различни места, поставка за лаптоп и проектор има подвижни и лека конструкция, можете да я вземете със себе си, след демонтаж и вземат със себе си, когато излезете да играете, може да се използва като конзола за камера, може да се използва за инсталиране на оборудването по време на представления.Тава може лесно да се завърта на 90°. -Що се отнася до регулиране неговата височина, можете да го организира колкото е възможно по-долу или по-горе. -Като цяло, тази преносима стойка-статив, за тези, които трябва да поставите своя лаптоп на добра височина за изпълнение на работата. ☞【УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ】 Размер на тавата за закрепване на проектора е 15,6 "x 11". ☞【УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ】 Размер на тавата за закрепване на проектора е 15,6 "x 11". ☞【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МЕТАЛНИ МАТЕРИАЛИ】 Статив за лаптоп е изработен от устойчив метал, който осигурява отлична носещата способност. ☞【МНОЖЕСТВО нескользящий дизайн】 все още загрижени за това, че лаптопа ще падне на поставка от случайно докосване?Нашият скоба за проектора е снабден с губчатыми подложки и еластични ленти, на ръба на тавата допълнени с предпазен парапет, а статив също е снабден с неплъзгащи конструкция, която може да е по-добре да защитим безопасността на оборудването.

Свойства

Най-добри оферти в категория