• Ново
Срок на съхранение YGCBL, Монтиране на Тоалетна За Баня, Безплатен Сила Търтей, Рафтове За Съхранение, Довършителни Багажник, Багажник За Измиване като всмукване на С?

Срок на съхранение YGCBL, Монтиране на Тоалетна За Баня, Безплатен Сила Търтей, Рафтове За Съхранение, Довършителни Багажник,

Rating 
BGN 2.00

Продукти
Налично

☛Благодарение на компактния си решение за съхранение е просто използвайте силни нещастници, за максимално удобство, без да се прибягва до неприятно приспособлениям. ☛За универсална употреба в душ-кабината в банята. ☛Той се отличава с висока гъвкавост и може да се регулира на височина. ☛ Му не само е лесно да се събере в банята, в кухнята, и така нататък, без инструменти, но и не вреди на стената. ☛Това е нов срок за сутиени, които можете да инсталирате на жилище за по-удобно съхраняване на неща и пестене на място!. ☛Благодарение на компактния си решение за съхранение е просто използвайте силни нещастници, за максимално удобство, без да се прибягва до неприятно приспособлениям. ☛За универсална употреба в душ-кабината в банята. ☛Той се отличава с висока гъвкавост и може да се регулира на височина. ☛ Му не само е лесно да се събере в банята, в кухнята, и така нататък, без инструменти, но и не вреди на стената. ☛Това е нов срок за сутиени, които можете да инсталирате на жилище за по-удобно съхраняване на неща и пестене на място!. ☛ Добре дошли в Моя магазин, тук има много стилове на рафтове по Ваш избор.Ако Имате нужда от повече стоки за дома и улицата, Можете да ги купите в магазина ми!Това е нов срок за сутиени Перфектно качество!▶◆ ◇▶ Начин на инсталация : без перфорация▶◆◇▶Има ли ръководство : няма▶◆◇▶ Стил : скандинавски стил▶◆◇▶Ако Имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен.

Свойства

Най-добри оферти в категория