• Ново
Идеалната книга за резултатите от ударните шах с Правилата и инструкциите по брои точки. Сверхпрочный. Конкурентно качество. (5,5 x 8,5) (100 игри за книга)

Идеалната книга за резултатите от ударните шах с Правилата и инструкциите по брои точки. Сверхпрочный. Конкурентно качество.

Rating 
BGN 6.87

Продукти
Налично

Перфектно качество архивиране на удара, тежкотоварни шах бележник.Удобен размер за броене на точки в шахматни партии и мача. На 5.5 "x 8,5". 100 записа игри в книгата. 60 възможните шахматни ходове за партията.Класически дизайн, резултатите, моля за улесняване на разпознаване.В комплект с шахматна книга за отчитане на точки отиват листове с ПРАВИЛАТА, БРОЕНЕ на ТОЧКИ и РАЗПОЛОЖЕНИЕТО на БОРДА. ТВЪРДИ КОРИЦИ : Книга за отчитане на точки ches идва с много тежки предната и задната обложки.Здрава конструкция прави тетрадка за записи move устойчива на счупвания и го запазва жив в продължение на дълъг сезон.ТРАЙНО ПРЕПЛИТАНЕ на : Трайно спиральное преплитане на PVC устойчив на извивката или разкъсване.Се държи по-добре от метални корици.ПЛЪТНИ ЛИСТОВЕ : Листовете за броене на точки Perfect Strike отпечатани на дебела мултимедийна хартия премиум-клас с тегло 67 кг.Марка в крайната книга не ще проникне.Таблицата с резултати са отлични за молив, химикал, маркер и почти всеки тип пишещи устройства.Шахматни нотни Perfect Strike произведени в САЩ компания Perfect Strike Sports.Перфектно качество архивиране на удара, тежкотоварни шах бележник.Удобен размер за броене на точки в шахматни партии и мача. На 5.5 "x 8,5". 100 записа игри в книгата. 60 възможните шахматни ходове за партията.Класически дизайн, резултатите, моля за улесняване на разпознаване.В комплект с шахматна книга за отчитане на точки отиват листове с ПРАВИЛАТА, БРОЕНЕ на ТОЧКИ и РАЗПОЛОЖЕНИЕТО на БОРДА. ТВЪРДИ КОРИЦИ : Книга за отчитане на точки ches идва с много тежки предната и задната обложки.Здрава конструкция прави тетрадка за записи move устойчива на счупвания и го запазва жив в продължение на дълъг сезон.ТРАЙНО ПРЕПЛИТАНЕ на : Трайно спиральное преплитане на PVC устойчив на извивката или разкъсване.Се държи по-добре от метални корици.ПЛЪТНИ ЛИСТОВЕ : Листовете за броене на точки Perfect Strike отпечатани на дебела мултимедийна хартия премиум-клас с тегло 67 кг.Марка в крайната книга не ще проникне.Таблицата с резултати са отлични за молив, химикал, маркер и почти всеки тип пишещи устройства.Шахматни нотни Perfect Strike произведени в САЩ компания Perfect Strike Sports.Подобни резултати Perfect Strike Chess - това е колекцията на резултатите архив на качеството.Всяка книга на резултатите от Перфект Strike е направено в САЩ.Всяка книга за отчитане на точки в шахмата е предназначена за дълголетие.Дебела предната корица на книгата на рекордите осигурява трайност през целия сезон.Сверхтяжелая задната част на кутията осигурява солидна субстрат за броене на точки, когато е необходима допълнителна подкрепа.Изключително дебели листове за източване не ще проникне и да издържат на изпитанието на времето.Всяка шахматна тетрадка Perfect Strike снабдена с уникална спирала обвързани от PVC, които не се огъват и не сминается при транзит, по време на мача или по време на съхранение.Подобни резултати Perfect Strike - това е система за броене на точки, които имат версия за всяко приложение.

Свойства

Най-добри оферти в категория