• Ново
Инструменти за гипсокартон штукатурный инструмент штукатурный инструмент 2 елемента бетономешалка, бормашина миксер закрепване на гипсокартон мръсотия миксер С?

Инструменти за гипсокартон штукатурный инструмент штукатурный инструмент 2 елемента бетономешалка, бормашина миксер закрепване

Rating 
BGN 1.33

Продукти
Налично

стомана.БОРМАШИНА MILWAUKEE : Висококачествена стомана материал е полезна и е здрава, отлично и надеждни, може да се използва в продължение на дълго време.ГРЕБЛО ЗА РАЗБЪРКВАНЕ на сухото строителство : Изработен от висококачествена стомана материал, износостойка за използване и служи дълго време.БОРМАШИНА-МИКСЕР за сухото строителство : подходящ е и е подходящ за домашна употреба, употреба в градината на открито и на строителната площадка.СМЕСИТЕЛ за сухото строителство : Професионален и практичен дизайн, красив външен вид, лесен за переноске и използване, подходящ за широк спектър от приложения . СМЕСИТЕЛ за сухото строителство : Дрельный миксер е устойчив, не е лесно ръжда, има отлична производителност. В комплекта са включени 2 миксер за бои и мръсотия Характеристики - Може да се използва за смесване на бои, епоксидни смоли, гипс и т.н., Може да се използва и за приготвянето на малки парчета хоросан. - Професионален и практичен дизайн, красив външен вид, лесен за переноске и използване, подходящ за широк спектър от приложения. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Висок клас стомана материал е полезна и е здрава, отлично и надеждни, може да се използва в продължение на дълго време. - Размер : 49,00 X12,00 X12,00 см / 19,26 X4,72 X4,72 инча. - Материал : Стомана. - Бормашина-миксер е стабилна, не е лесно ръжда, има отлична производителност. - Добър помощник, който ще ви помогне да се смесва малко строителна течност и да работят без чужда помощ.Информация за стоки, Миксер за решение за боя представлява електрическа бормашина-дюза, използвана за смесване.Просто да поставите миксер в патронник электродрели и лесно перемешивайте. отлично подходящ за малки или средни домашни занаяти, бродерия и използване в магазина.Проекти предполагат необходимостта от смесване на боя, епоксидна смола и други подобни материали.

Свойства

Най-добри оферти в категория