• Ново
JAHH Четка За грим, 3 бр., Красота, Дамски Мека Козметична Четка За Грим на Лицето, Голяма Ронлив Четка за Прах, Четка за Руж

JAHH Четка За грим, 3 бр., Красота, Дамски Мека Козметична Четка За Грим на Лицето, Голяма Ронлив Четка за Прах, Четка

Rating 
BGN 61.14

Продукти
Налично

Особености : гладки и тънки косъмчета, добра еластичност, мекота и липса на дразнене, увреждане на лицето, липсата на загуба на коса, кръгла дръжка четка, приятно усещане в ръката, и я лесно отвалить. Модерен дамски козметична четка за грим на лицето, голяма ронлив четка за прах.Използва се за грим на бузите.Чисто нов и високо качество.Изработен от материали с добро качество, който няма лесно да се надраскат кожата и лесно да се придържаме към пудре.Особености : гладки и тънки косъмчета, добра еластичност, мекота и липса на дразнене, увреждане на лицето, липсата на загуба на коса, кръгла дръжка четка, приятно усещане в ръката, и я лесно отвалить. Модерен дамски козметична четка за грим на лицето, голяма ронлив четка за прах.Използва се за грим на бузите.Чисто нов и високо качество.Изработен от материали с добро качество, който няма лесно да се надраскат кожата и лесно да се придържаме към пудре.Спецификация на продукта : Дължина на четката : около 13 смДлина на косата : 5 смособенности : гладка и нежна коса, добра еластичност, мекота и липса на дразнене, разкъсани шевове на лицето, липсата на загуба на коса, кръгла дръжка четка, приятно усещане в ръката, и я лесно отвалить. Модерен дамски козметична четка за грим на лицето, голяма ронлив четка за прах.Използва се за грим на бузите.Чисто нов и високо качество.Изработен от материали с добро качество, който няма лесно да се надраскат кожата и лесно да се придържаме към пудре.Опаковка : 3 бр. четка за грим поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Свойства

Brush Length:
approximately 13CM
Hair Length:
5CM
Features:
smooth and fine hair, good elasticity, softness, no irritation, no damage to the face, no hair loss, round brush handle, good hand feeling, and not easy to fall off.
Fashion Women Face Cosmetic Make up Brush Big Loose Powder Brush.:
Used for cheeks makeup.:
Brand new and high quality.:
Made up of good quality material, which will not easily to scratch your skin and easy to stick powder.:
Package:
3 pcs makeup brush
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Най-добри оферти в категория