• Ново
Калъф за часа Vopteep [ремък комплект] Съвместим с Apple Watch Серия 6/SE/5 / 4 Траен мек силиконов каучук с тънък пълно покритие, матова твърд калъф, замяна за iWatch (червен, 40 mm S / M)

Калъф за часа Vopteep [ремък комплект] Съвместим с Apple Watch Серия 6/SE/5 / 4 Траен мек силиконов каучук с тънък пълно

Rating 
BGN 4.26

Продукти
Налично

[Съвместими модели] : е Идеално, само за 40-мм часа серия SE/6/5/4 . Размер на лента 40 мм S/ M е подходящ за китката 5,1 "-7,08" (130 мм и 180 мм). [Материал] : Твърда корица с пълно покритие и защитен филм 9 H, напълно затваря екран и край.Каишка е изработена от мека и трайна силиконов материал, който е износостойким, грязеотталкивающим, водоустойчив и защитен от пот, а също предпазва кожата от раздразнения или алергии. [Много опции] : Различни ярки цветове и четири размера за вас, персонализирайте своите i Watch в зависимост от настроението ви и дрехи в ежедневието си. [Сигурност и лекота на инсталиране на] : Уши часа точно и надеждно се фиксират на интерфейса smartwatch, те са здраво закрепени и да остане на моя китката.Лесно се монтира директно и се отстранява с едно натискане на бутон. [Че получавате] : комплектът включва един силиконов каучук и едно защитно фолио за екрана с пълно покритие; Часовници в комплекта не са включени.(Ако поръчката се сблъскате с някакви проблеми с качеството, ние ще ви изпратим нов или ще възстановим парите си в пълен размер, моля, любезно ни уведомите.Така че, моля, не се колебайте да я поръчате.). [Съвместими модели] : Са идеални само за 40-мм часа серия SE/6/5/4 . Размер на лента 40 мм S/ M е подходящ за китката 5,1 "-7,08" (130 мм и 180 мм). [Материал] : Твърда корица с пълно покритие и защитен филм 9 H, напълно затваря екран и край.Каишка е изработена от мека и трайна силиконов материал, който е износостойким, грязеотталкивающим, водоустойчив и защитен от пот, а също предпазва кожата от раздразнения или алергии. [Много опции] : Различни ярки цветове и четири размера за вас, персонализирайте своите i Watch в зависимост от настроението ви и дрехи в ежедневието си. [Сигурност и лекота на инсталиране на] : Уши часа точно и надеждно се фиксират на интерфейса smartwatch, те са здраво закрепени и да остане на моя китката.Лесно се монтира директно и се отстранява с едно натискане на бутон. [Че получавате] : комплектът включва един силиконов каучук и едно защитно фолио за екрана с пълно покритие; Часовници в комплекта не са включени.(Ако поръчката се сблъскате с някакви проблеми с качеството, ние ще ви изпратим нов или ще възстановим парите си в пълен размер, моля, любезно ни уведомите.Така че, моля, не се колебайте да я поръчате.).

Свойства

Най-добри оферти в категория