• Ново
Чанта-тоут за памперси със Станцията за Съблекални, Мултифункционална Детска чанта (N Сив) и Детска чанта за Влажни сушене, 2 бр., Чанта-Органайзер за Пелени, за много?

Чанта-тоут за памперси със Станцията за Съблекални, Мултифункционална Детска чанта (N Сив) и Детска чанта за Влажни сушене,

Rating 
BGN 24.52

Продукти
Налично

Polyester. ?【Добър помощник за съхранение на】- Чанта-тоут за памперси има множество места за съхранение, в които можете да сложите всичко необходимо и да ги организират.Общо има над дузина джобове, в които могат да се поберат вашите лични вещи по време на пътуване с дете. 【Влажен чанта за тъканта подгузника】 - Евтина чанта е слаб, не е водоустойчив.Въпреки факта, че нашата чанта за памперси безопасно и е трайна, в двуслоен полиестер материал е водоустойчив и ще ви помогне да си други неща сухи, а мокри дрехи - отделно. ?【Оптимизирани детайли】 : Чанта с голям капацитет е лесна и винаги е добре да запазва формата си.Благодарение на не истирающейся линия презрамка здрава и регулирана.Има и подвижна кутия за пустышек за съхранение.Стилен дизайн, идеален за живота си. 【Многофункционалност】 - Влажна чанта - най-добрият избор за пътуване, плаж, фитнес, разходки и ежедневна за съхранение на хавлиените кърпи, играчки, тоалетни принадлежности, с мръсни дрехи или пелени.Може да се използва както на влажна, суха чанта за памперси, пътна чанта, чанта за съхранение, косметичка, дамска чанта, чанта за съхранение на тоалетни принадлежности, чанта-органайзер за хигиенни кърпички. ?【За хора】 : Тези прости паньялеры може да се използва като пазарска чанта, чанти за носене или за ръчен багаж голям капацитет след ранна детска възраст.Това е добър избор за медицински сестри, и бащи.От този момент нататък не трябва да се страхуват да вземат със себе си много чанти. 【Добър помощник за съхранение на】 : Чанта-тоут за памперси има множество места за съхранение, в които можете да сложите всичко необходимо и да ги организират.Общо има над дузина джобове, в които могат да се поберат вашите лични вещи по време на пътуване с дете. 【Добър помощник за съхранение на】 : Чанта-тоут за памперси има множество места за съхранение, в които можете да сложите всичко необходимо и да ги организират.Общо има над дузина джобове, в които могат да се поберат вашите лични вещи по време на пътуване с дете.Мокри и сухи пакети и пакети за памперси сами по себе си са добра помощ за майките.Влажен и сух пакет с чанта за памперси ще изход към улицата е по-удобно.Мокри и сухи пакети може да се сложи в по-голяма чанта за памперси или затегнете към чантата за пелени.

Свойства

Най-добри оферти в категория