• Ново
NOLITOY Love Photo Frame Мухъл De Силиконови Форми за Двойки от Смола Подарък рамка за снимка във Формата на Сърце Епоксидни Форма За Показване на Снимки Любов Силиконови Форм?

NOLITOY Love Photo Frame Мухъл De Силиконови Форми за Двойки от Смола Подарък рамка за снимка във Формата на Сърце Епоксидни

Rating 
BGN 0.67

Продукти
Налично

ФОРМА ЗА каботажните за снимки - С помощта на един прост метод за нанасяне на лесно можете да направите на любимата си рамка за снимки на Деня на Свети Валентин.Набор от форми за леене със собствените си ръце - Формата е изработена от добро силикон, устойчив, гъвкав, многократно i. ФОРМИ за леене от епоксидна смола - можете да използвате материалите в различни цветове, за да напълно да проявите своя творчески потенциал и да се създаде уникална поделку. форми от смола на ДЕНЯ на Свети Валентин - Можете да използвате формата за производство на рамки за снимки със собствените си ръце и да получава удоволствие от това.СЕРДЦЕВИДНАЯ СМОЛА - Форма може да се обърне за почистване, тя антипригарная, лесно се отделя и за почистване, и може да бъде рециклирана.ФОРМА ЗА каботажните за снимки - С помощта на един прост метод за нанасяне на лесно можете да направите на любимата си рамка за снимки на Деня на Свети Валентин.Набор от форми за леене със собствените си ръце - Формата е изработена от добро силикон, устойчив, гъвкав, многократно i. ФОРМИ за леене от епоксидна смола - можете да използвате материалите в различни цветове, за да напълно да проявите своя творчески потенциал и да се създаде уникална поделку. форми от смола на ДЕНЯ на Свети Валентин - Можете да използвате формата за производство на рамки за снимки със собствените си ръце и да получава удоволствие от това.СЕРДЦЕВИДНАЯ СМОЛА - Форма може да се обърне за почистване, тя антипригарная, лесно се отделя и за почистване, и може да бъде рециклирана.Осъществяване на списък 1 х Силиконова форма Характеристики -Можете да използвате формата, за да направите своя рамка за снимка със собствените си ръце и да изпитат удоволствие от неговото производство в "Свети Валентин". -Най-добрите идеи за подаръци за любимия на Свети Валентин, Нова година или housewarming под формата на рамки за снимки със сърца. -Изработен от висококачествен силиконов материал, безвреден и безопасен, че също така е практичен подарък за спомен за брак със собствените си ръце. -Цвят : Синя рамка за снимки DIY Мухъл -Идеалното украшение за Свети Валентин и за ежедневна употреба, ще даде по-голямо удоволствие на вашата фоторамке в Деня на Св. Валентин. -Материал : Силиконова форма за рамки за снимки -Размер : 20,50 X17,40 X1,00 см /8,06 X6,84 X0 форми за подложки за снимки. -Форма може да се обърна за почистване, антипригарная, лесно се отделя и за почистване, и може да бъде рециклирана форма за рамки за снимки.Информация за стоки, Форма за занаяти собствените си ръце, С негова помощ ще можете с лекота да правят декорации, подходящи за направата на рамки за Свети Валентин за вашия дом. подарък рамка за снимки От този тип форми може да се направи красива фоторамка за домашна украса. форма за рамки от креативен дизайн на тема Деня на Свети Валентин, тя изглежда по-красива.Аксесоари за Ден на Свети Валентин Можете да използвате тази форма за извършване своите работи. рамки за снимки за двойки Този предмет представлява силиконовата форма.

Свойства

Най-добри оферти в категория