• Ново
Етикети за печат на Етикети с Отвари, 50 бр. Магически Етикети С Отвари, Бутилка За Вода, Водоустойчив Естетически Винилови Стикери за Лаптоп, Багаж, Скейтборд, Компю?

Етикети за печат на Етикети с Отвари, 50 бр. Магически Етикети С Отвари, Бутилка За Вода, Водоустойчив Естетически Винилови

Rating 
BGN 1.33

Продукти
Налично

★ ВИНИЛ ★ В този набор от стикери се предлагат 50 стаи за повтаряне скъп етикети на бутилки с вода с размери от 2 до 2,5 инча, тези етикети уникален дизайн, ще ви направи щастливи. ★ Висококачествени етикети ★ Всички водоустойчиви етикети са изработени от висококачествени мастила и двоен винил. 100% водоустойчив, защита от слънце и ултравиолетови лъчи.Никога не избледнява.Нашите аниме-етикети лепящи, и след беля не остава и следа. ★ ЭСТЕТИЧНЫЕ ЕТИКЕТИ ★ Тези стикери може да се украсяват си бутилка вода, лаптоп, скейтборд, калъф за телефон, куфар. ★ ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ★ Тези етикети е чудесен подарък за деца, юноши и момичета!Нашите стикери са внимателно подбрани и са идеални за декорация.Тези водоустойчиви стикери са много стилни и забавни и децата ви, приятелите и семейството ще бъдат много доволни да получат тези сладки етикети!. ★ ГАРАНЦИЯ ОБСЛУЖВАНЕ ★ Ако някоя от 50 от вас етикети е повредена или бракована, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим най-доброто решение. ★ ВИНИЛ ★ В този набор от стикери се предлагат 50 стаи за повтаряне скъп етикети на бутилки с вода с размери от 2 до 2,5 инча, тези етикети уникален дизайн, ще ви направи щастливи. ★ Висококачествени етикети ★ Всички водоустойчиви етикети са изработени от висококачествени мастила и двоен винил. 100% водоустойчив, защита от слънце и ултравиолетови лъчи.Никога не избледнява.Нашите аниме-етикети лепящи, и след беля не остава и следа. ★ ЭСТЕТИЧНЫЕ ЕТИКЕТИ ★ Тези стикери може да се украсяват си бутилка вода, лаптоп, скейтборд, калъф за телефон, куфар. ★ ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ★ Тези етикети е чудесен подарък за деца, юноши и момичета!Нашите стикери са внимателно подбрани и са идеални за декорация.Тези водоустойчиви стикери са много стилни и забавни и децата ви, приятелите и семейството ще бъдат много доволни да получат тези сладки етикети!. ★ ГАРАНЦИЯ ОБСЛУЖВАНЕ ★ Ако някоя от 50 от вас етикети е повредена или бракована, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим най-доброто решение.

Свойства

Най-добри оферти в категория