• Ново
Комплект от 2 теми: Куршум с многоскоростным вибратор LeLuv и Универсална Черна Капачка на каишка Вакуум помпа за резервоари с диаметър от 1,5 до 3 инча.

Комплект от 2 теми: Куршум с многоскоростным вибратор LeLuv и Универсална Черна Капачка на каишка Вакуум помпа за резервоари

Rating 
BGN 5.33

Продукти
Налично

Комплект от 2 теми : Многоскоростное водещия символ яйцето и универсален ремък за вакуум помпа.Подходящ за почти всички размери бутилки, които се продават Le Luv. Вибрация по време на изпомпване може с течение на времето да се повиши вашата чувствителност и издръжливост.Включва многоскоростную вибрирующую куршум. Не съдържа латекс, гипоаллергенен и фталатов.Комплект от 2 теми : Многоскоростное водещия символ яйцето и универсален ремък за вакуум помпа.Подходящ за почти всички размери бутилки, които се продават Le Luv. Вибрация по време на изпомпване може с течение на времето да се повиши вашата чувствителност и издръжливост.Включва многоскоростную вибрирующую куршум. Не съдържа латекс, гипоаллергенен и фталатов.Комплект от 2 Теми : Каишка и Куршум.Този колан дава възможност да използвате многоскоростную вибрирующую куршум почти всеки вакуумна помпа.Той е изработен от силикон, за да може да се простират около цилиндър с диаметър от 1,75 до 3 инча.Допълнително предимство на силикон е хипоалергенност.

Свойства

Най-добри оферти в категория