• Ново
Лампа за шкаф с датчик за движение с две Цветови температури Магнитно Безжичен USB Акумулаторна батерия с Голям капацитет 3600 mah Лампа за шкаф с датчик за движение за ?

Лампа за шкаф с датчик за движение с две Цветови температури Магнитно Безжичен USB Акумулаторна батерия с Голям капацитет

Rating 
BGN 3.33

Продукти
Налично

【Лампа с датчик за движение】 Лампа за шкаф с датчик за движение, използва инфрачервено наблюдение на PIR и светлинно-наблюдение, след включване на автоматичен режим, в тъмна среда, когато ходиш в рамките на 10 фута, лампа за кабинет автоматично разпознава вътрешното движение на човешкото тяло и го предпазва включени в продължение на 20 секунди.On режим можете да го използвате за четене, грим, къмпинг и като фенерче. 【Две цветови температури и регулируема яркост】 В нашия светильнике под шкаф се използват два цвята температурни мъниста, топла светлина 3000 До/ бяла светлина 6500 К, цветовата температура може да се регулира в зависимост от вашите предпочитания.Яркостта може да се регулира плавно, а двете цветови температурата може да се регулира с многостепенна възможност за регулиране на яркостта. 【Три режима на работа】Този led лампа за кабинет е оборудван с ключ 3 режима, On-Off-Auto, който може да го настроите в режим "винаги включено", "изключено" или "датчик за движение".В автоматичен режим и в тъмна среда, тези лампи в гардероба автоматично разпознават движението на човека в рамките на 10 метра / 120 ° и автоматично выключаются след 20 секунди бездействие. 【USB акумулаторна】 Тази лампа е оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 3600 mah, която може лесно да се зарежда с помощта на USB кабел.По време на зареждане индикаторът светва в червено, което показва, че устройството се зарежда, а при пълно зареждане индикатор светва в зелено.След пълно зареждане на отбелязването под тялото може да се използва в продължение на 10 часа при максимална яркост и 16 часа при 60% яркост в режим (ВКЛ.). 【Лесна инсталация】 Магнити, прикрепени към дъното и задната стени на корпусни тела, и има 2 начина за инсталиране на корпусни тела. ① Използвайте вграден магнит за непосредствена адсорбция на повърхността на всякакви изделия от желязо. Залепете го на всяка равна повърхност метален лист и използвайте задната част на лампи за адсорбция върху метален лист.Тази лампа е идеално за спални, детски стаи, хора, скринове, бюфети, коридори, магазини, мазета, гаражи, стълбищни клетки и много други.

Свойства

Най-добри оферти в категория