• Ново
80 СМ 120 СМ Автомобили Дърпане на пешеходна Пътека, Тяговый Мат, Преносима система за Спешни Пътна Шиномонтажная Стълба за Лед, Сняг, Пясък, висока проходимост, автоа?

80 СМ 120 СМ Автомобили Дърпане на пешеходна Пътека, Тяговый Мат, Преносима система за Спешни Пътна Шиномонтажная Стълба

Rating 
BGN 47.99

Продукти
Налично

1. Неразрушаемый и многократна употреба : Изработен от високо академия на изделия от каучук и поцинкована стомана ядро, продукт почти неразрушаем, лесен за почистване и може да се използва многократно. 2. Лесен за носене : Тяговый мат подходящи за всички превозни средства!Можете да се разточва и се съхранява в багажника на превозното средство, когато не се използва, че не заемат много място. 3. Максимално сцепление : Уникален кух дизайн и гъста вълна противоскользящий фигура осигуряват максимално сцепление, като предотвратява въртенето на гуми при застревании в сняг, кал или пясък, което е много подходящо за оф-роуд каране. 4. Лесна употреба : матов не се нуждае от инсталация, им е по-лесно да се възползват от вериги за гуми за сняг и осигурява сцепление, за да се освободи превозни средства от лед, кал, тиня, пясък или сняг. 5. Идеален за офроуд : ти просто трябва да следите за офроуд под колелата на превозните средства, което е удобно за използване извън пътя. 1. Неразрушаемый и многократна употреба : Изработен от високо академия на изделия от каучук и поцинкована стомана ядро, продукт почти неразрушаем, лесен за почистване и може да се използва многократно. 2. Лесен за носене : Тяговый мат подходящи за всички превозни средства!Можете да се разточва и се съхранява в багажника на превозното средство, когато не се използва, че не заемат много място. 3. Максимално сцепление : Уникален кух дизайн и гъста вълна противоскользящий фигура осигуряват максимално сцепление, като предотвратява въртенето на гуми при застревании в сняг, кал или пясък, което е много подходящо за оф-роуд каране. 4. Лесна употреба : матов не се нуждае от инсталация, им е по-лесно да се възползват от вериги за гуми за сняг и осигурява сцепление, за да се освободи превозни средства от лед, кал, тиня, пясък или сняг. 5. Идеален за офроуд : ти просто трябва да следите за офроуд под колелата на превозните средства, което е удобно за използване извън пътя.Характеристики : 1. Тяговый мат с напредване на възрастта, не се напуква и не деформират.2. Вътре се използват въжета от стоманена тел, за да се направи продуктът по-трайни.3. Свързването не е необходимо.Отваряне на опаковката, вие можете директно да го използвате.4. Тяговый мат здрав. 5. С холщовой чанта с дръжка за лесно пренасяне.Технически характеристики : Заглавие : Подложка за възстановяване на кола Цвят : черен Материал : гума TPR Дължина (около) : 80 см/31,50 инча; 100 см/39,37 инча Ширина : приблизително 22 см Обем (около) : диаметър на напречното сечение : 15 см / 5,91 инча; височина : 22 см/8,66 инча Дебелина : около 3,3 см/1,30 инча Област на приложение : Подложка за възстановяване на автомобил, подходящи за бусове, ванове, леки автомобили с тегло над 7 тона.Опаковъчен лист : 1 * възстановителен тяговый мат.

Свойства

Най-добри оферти в категория