• Ново
Жена Раница-чантата за лаптоп LOVEVOOK, Водоустойчив Работна Чанта за лаптоп 15,6 инча, Голяма Чанта за Учителка и медицинска Сестра с USB порт, Раница за компютър за бизне?

Жена Раница-чантата за лаптоп LOVEVOOK, Водоустойчив Работна Чанта за лаптоп 15,6 инча, Голяма Чанта за Учителка и медицинска

Rating 
BGN 15.99

Продукти
Налично

?Раница за лаптоп с ГОЛЯМ капацитет?- Размер : 11,4 "L * 7,1"W * 16,9" H. Вместительное място за вашия лаптоп и таблет.Лесно организиране на всички работни принадлежности и подходяща за лаптопи с диагонал до 15,6 инча.Позволява ви да поставите всичките си вещи в една раница — не е нужно да се занимавам с търсене неща!. ?РАБОТЕН РАНИЦА ЗА ЗАЩИТА на вашия ЛАПТОП? - Изработен от екологично чист полиестер, която е различна здравина и водоотблъскващ.Жена раница оборудван с подплатено отделение за лаптоп, което може да осигури добра физическа защита на вашия лаптоп и i Pad. ?СТИЛЕН .Основен материал : Полиестер плат (водоустойчива и лесно).Удобства : . ● Защитно отделение за лаптоп - побира лаптоп с размер на екрана до 15,6 инча.Специален слот за таблет подходящ за лаптоп с диагонал до 13,3 инча. ● Основното отделение с много джобове : Фина дрехи, папка А4, слушалки, книга, списание, камера, cd-та и т.н. ● Джоб за защита от кражба - Отзад предвиден джоб за защита от кражба, в който може да се сложи на портфейла или мобилен телефон. ● Багажното каишка - освободи ръцете и гърба от товари.Направете живота си по-удобен и приятен. ● 2 / видът на предните отделения за по-лесно достъп : телефони, ключове, портфейл, лаптоп и други ежедневни консумативи.

Свойства

Най-добри оферти в категория