• Ново
Допълнителен удлинительный кабел за Philips Hue Lightstrip Plus (3,3 фута, 2 опаковки, черно - Стандартна 6-пинов конектор V3)

Допълнителен удлинительный кабел за Philips Hue Lightstrip Plus (3,3 фута, 2 опаковки, черно - Стандартна 6-пинов конектор

Rating 
BGN 2.67

Продукти
Налично

Свържете разрез до края на 6-номера за контакт конектора към всяка вырезанной светлинна лента.Кабел фигурира в списъка на UL.Разглежда се възможността за използване на адаптер Ethernet кабел RJ-45, за да използвате потребителския Ethernet кабел, предоставен от себе си, за удължител на произволна дължина. ✔ БЕСПРОБЛЕМНАЯ ГАРАНЦИЯ LITCESSORY на 2 години - Ние знаем, че ще се радвате на този продукт, но ако имате някакви проблеми, просто ни изпратете съобщение и ние ще се радваме да помогнем!. ✔ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - лесна за използване!Нашите кабели плоски и гъвкави, а всички контактни конектори подвижни. ✔ БЕЗКРАЕН ДИЗАЙН - създаване на почивки във вашите светлинни ленти, поставени осветителни тела, под шкафове, изграждане на осветление за рафтове или соединяйте светлинни ивици по цялата стая - възможностите са безкрайни!.Някои потребители съобщават за успешно превишаване на този лимит, но това не се изпитва. Как мога да се увеличи разстоянието между контролера и светлинна ивица?За да увеличите разстоянието между контролера и светлинна ивица, първо трябва да се свърже един от нашите администратори за 6-пинов адаптерам. ✔ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ - проектирани за система Philips Lightstrip, поддържа дължина до 33 фута (10 метра), кабел е в списъка на UL, предназначен само за закрити помещения.Предназначен само за сухи помещения.Спомагателни продукти позволяват използването на няколко!Този удлинительный кабел, специално разработен за системата на Philips Hue Lightstrip, ви позволява да създадете интервал между светодиодни ленти, вместо една непрекъсната светлинна ивица. ✔ БЕСПРОБЛЕМНАЯ ГАРАНЦИЯ LITCESSORY на 2 години - Ние знаем, че ще се радвате на този продукт, но ако имате някакви проблеми, просто ни изпратете съобщение и ние ще се радваме да помогнем!.Този удлинительный кабел чудесно за. ✔ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - лесна за използване!Нашите кабели плоски и гъвкави, а всички контактни конектори подвижни.Това е често срещано явление при създаването на проекта, и е лесно да се определи.Ако искате да се свържете с cut lightstrip, вие трябва да използвате някое от нашите 6-контактни устройства за изрязване. Дали ще има допълнителни устройства, доведе до това, че моята светлинна ивица ще бъде по-скучна? .Micro 6-Pin V4 има по-пинов конектор и е съвместим с Bluetooth, а като стандартен 6-пинов V3 има по-големи контакти и не е съвместим с Bluetooth. 6-контактни съединители се свързват само към другите 6-пинов конектори.

Свойства

Най-добри оферти в категория