• Ново
Amosfun 3 бр. Стенен монтаж Куката От Ковано Желязо Тропически Хавай Куки във формата На Листа Закачалка Без Перфорация, Шапка, Кърпа на една Кука за Дрехи за Домашния О?

Amosfun 3 бр. Стенен монтаж Куката От Ковано Желязо Тропически Хавай Куки във формата На Листа Закачалка Без Перфорация,

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

Тези уникални куки във формата на листа ще придадат на вашия дом повече жизненост.Идеален за детска спалня, баня, кухня, коридор, дневна и т.н. Тези куки могат да се въвеждат повече удобство и ред в ежедневния живот.Изработен е от превъзходно ковано желязо с високо покритие.Подходящи за декорация на стените в дома и съхранение на малки предмети.Описание Това е набор от 3шт стенни куки във формата на листа.Материал - висококачествено златно желязо, дебели материалът е здрав и издръжлив.Монтаж : За инсталиране и използване, трябва да се използва немаркирующие етикети или винтове, продуктът не изпраща инсталационните аксесоари.Характеристики Материал : Ковано желязо.- Цвят : Както е показано на фигурата.- Размер : 20. 00 X7. 00 X4. 00 см / 7. 86 X2. 75 X1. 57 инча.- Подходящи за декорация на стените в дома и съхранение на малки предмети.- Тези куки могат да се въвеждат повече удобство и ред в ежедневния живот.- Изработен е от превъзходно ковано желязо с високо покритие.- Тези уникални куки във формата на листа ще придадат на вашия дом повече жизнена сила.- Идеален за детска спалня, баня, кухня, коридор, дневна и т.н. Предпоставка включва 3 х куки.

Свойства

Най-добри оферти в категория