• Ново
Маркери Kekelele с две топчета в Полка за деца, 24 Цветове, Връхчета на Точки (Пискюл и Дупчица на върха), Миещи Маркери за Colorization, Водене на дневник, Scrapbooking, изготвяне на Н?

Маркери Kekelele с две топчета в Полка за деца, 24 Цветове, Връхчета на Точки (Пискюл и Дупчица на върха), Миещи Маркери

Rating 
BGN 1.00

Продукти
Налично

Характеристики : 1, преносим калъф за съхранение на дизайн-това е удобство за деца за носене в помещения или на открито. 【Детски точка маркери с две топчета】 Точковидни куки и шапките с две топчета за точно разпределение и подчертаване, за рисуване както тънки, така и дебели линии.Също така се покрива с тяхното работно място, преди да се отдадете на някое изкуство или ръкоделието, пръчици за рисуване на плакати. 【Миещи маркери】 не са токсични двустранни детски маркери Kekelele може да се пере, така че по-елементарно. 【За многократна употреба калъф за носене за удобство при пътуване и съхранение на】В уникален многоразовом джоба за носене kids 24 двустранните маркер за безопасно съхранение.Вдъхновяваща опаковка от 24 различни цвята ще позволи на вашето въображение свободно да експериментирате с различни техники и цветови комбинации за създаване на изключителни художествени произведения.Децата на възраст от 3 години и по-възрастни да получите много забавно, с помощта на тези 24 нетоксични маркер на водна основа. 【24 различни цветове】 Точка маркери Kekelele за деца имат 24 уникални атрактивни цветове.Децата на възраст от 3 години и по-възрастни да получите много забавно, с помощта на тези 24 нетоксични маркер на водна основа.Внимателно се прилага натиск на върховете на по-различен начин, и вие ще получите точки с различен размер и форма, които могат да се предлагат в най-различни комбинации. 【Топли уши】 Задължително носете шапка, когато той не се използва. 【Миещи маркери】 не са токсични двустранни детски маркери Kekelele може да се пере, така че по-елементарно.Здрав калъф с удобна дръжка прави този двустранен предпазител за маркери подготвени за пътуване или идеален за ежедневна съхранение.През цялата съвет е предназначена не само за точките, но и за линии и фигури.Внимателно се прилага натиск на върховете на по-различен начин, и вие ще получите точки с различен размер и форма, които могат да се предлагат в най-различни комбинации. 【За многократна употреба калъф за носене за удобство при пътуване и съхранение на】В уникален многоразовом джоба за носене kids 24 двустранните маркер за безопасно съхранение. 【Топли уши】 Задължително носете шапка, когато той не се използва.Здрав калъф с удобна дръжка прави този двустранен предпазител за маркери подготвени за пътуване или идеален за ежедневна съхранение.Высокопигментированные и ярки маркери създадени за защита от избледняване и перфектно растушевываются, като придава обем на вашите творби. 3, не е токсичен, не съдържа киселини и е безвреден. 【24 различни цветове】 Точка маркери Kekelele за деца имат 24 уникални атрактивни цветове.

Свойства

Най-добри оферти в категория