• Ново
GRTJFJX Стикери за Стени, за да Спални Момичета, Стикери За Стена, Грах, Винил, Бохо, Цветни Етикети За Спалнята на Момичетата, Подвижни Стикери За Стена, Стикер На Стена?

GRTJFJX Стикери за Стени, за да Спални Момичета, Стикери За Стена, Грах, Винил, Бохо, Цветни Етикети За Спалнята на Момичетата,

Rating 
BGN 0.33

Продукти
Налично

【Реколта стикери за стени в стил бохо】 Как да се опише стил бохо?Това е модерна тенденция, ретро, еклектичен и напълно индивидуален.Стикери за стени в стил бохо могат да създадат еклектичен атмосфера и да се направи детска стая е много уютна и домашна. 【Широко приложение】 Нашите стикери за стена в стил бохо са идеални за художествено ателие, детска спалня, детска дневна стая, класната стая, библиотеки, украса на прозорци на рожден ден или на мебели като бюра, нощни шкафчета, гардероб и друго място, където искате да станат привлекателни.Нашите стикери за стени в стил бохо са напълно подходящи за деца, малышек, момчета, момичета. 【Подвижни нашите стикери за стена-страхотни декорации за дома със собствените си ръце, които трябва да закупите. 【100% възстановяване или повторно изпращане на】 : Ние ценим всеки клиент, приобретающего нашите стикери за стена в стил бохо, ако не сте доволни от нашия продукт, моля, не се колебайте да ни имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.Тези стикери по стените в стил бохо са идеални за декорация на детска стая за момичета или момчета, от класната стая, детската градина, дневна грижа, детска, спалня, всекидневна, стая за деца и т.н. Пакетът включва : . 36 x винилови стикери за стени в стил бохо (6 листа).Технически характеристики на : . Основен цвят : както е показано. Размер : 6,3x8,6 инча /16x22 см (всеки лист).Основен материал : винил.

Свойства

Най-добри оферти в категория