• Ново
DOITOOL 4 Пакет (и)/400 бр. Пластмасови за Еднократна употреба Маска За Лице Лист Прозрачен САМ Козметични Грижи За кожата на Лицето (25x26 см)

DOITOOL 4 Пакет (и)/400 бр. Пластмасови за Еднократна употреба Маска За Лице Лист Прозрачен САМ Козметични Грижи За кожата

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

Намалява малките бръчки и придава еластичност на кожата, стяга я, като ви младежки вид.благодарение на маската за лице нанесенная копър лесно се абсорбира и осигурява пълно покритие.Мек и не дразни дори и за себе си чувствителен тип кожа.Овлажнява сухата кожа, особено в студено и сухо време.Еднократно за по-удобно използване.Описание Маска за лице прави депозирани эссенцию лесно впитывающейся и осигурява пълно покритие.Почистете лицето с помощта на почистващо средство и пяна за измиване на лицето, нанесете козметичен лосион, капак на цялото лице.Леко похлопайте, за да премахнете мехурчета, здраво се прикрепя към кожата, премахване на 10-15 минути, след това изплакнете с чиста вода, нанесете нощен крем.Характеристики - Цвят : прозрачен. - Материал : полиетилен. - Размер : 26x25 виж - Еднократно за по-удобно използване. - благодарение на маската за лице нанесенная копър лесно се абсорбира и осигурява пълно покритие. - Овлажнява кожата си суха, особено в студено и сухо време. - Намалява малките бръчици и придава на кожата еластичността, стяга кожата, давайки ви младежки вид. - Мека и не дразни дори и за себе си чувствителен тип кожа.Опаковката включва 400 x на средства за еднократна употреба за грижа за лицето.

Свойства

Най-добри оферти в категория