• Ново
Най-новият ефект скрабирования под грим и линия хидратация, Защита от сухота на устните, Двойна Ексфолиация, Възстановяване на филма на пукнатини, избледняване, тр?

Най-новият ефект скрабирования под грим и линия хидратация, Защита от сухота на устните, Двойна Ексфолиация, Възстановяване

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

2. Намаляване на бръчките по устните : Ефективно почистете кожата, нанесете средство преди да отидеш на сън и внимателно отстранете Стареющую кожата на ръцете, когато възникнат сутрин.Тя може да се използва денем И нощем Да се грижи за Вашите устни и Възстановяване на Повредени и сухи Lips.Net Съдържание : 10 ч. и 3. Опаковка : Специално разработена за нуждите на Вашите момичета.В комплекта е включена Малка пискюл за устни.Филм за устни Може да се добави След употреба, за да се улесни следващото използване.Той е малък и можете да го носите със себе си. 1. Натурална формула : Натурален растителен екстракт овлажнява устните и доставя сладко и смазывающее наслада.Подходящ за всеки тип кожа. 2. Намаляване на бръчките по устните : Ефективно почистете кожата, нанесете средство преди да отидеш на сън и внимателно отстранете Стареющую кожата на ръцете, когато възникнат сутрин.Тя може да се използва денем И нощем Да се грижи за Вашите устни и Възстановяване на Повредени и сухи Lips.Net Съдържание : 10 ч. и 3. Опаковка : Специално разработена за нуждите на Вашите момичета.В комплекта е включена Малка пискюл за устни.Филм за устни Може да се добави След употреба, за да се улесни следващото използване.Той е малък и можете да го носите със себе си. 1. Натурална формула : Натурален растителен екстракт овлажнява устните и доставя сладко и смазывающее наслада.Подходящ за всеки тип кожа.Чисто съдържание : 10 г 1x скраб за губ5. подарък : в тази студена зима дайте тази маска своите най-скъпи хора и приятели.Трябва да бъде, това им харесва много.В него ще бъде топло през цялата зима. 3. опаковка : специално разработена за момиче.В комплекта е включена малка пискюл за устни.Филм за устни може да се добави след употреба, за да се улесни следващото използване.Той е малък и можете да го носите със себе си. 1. натурална формула : натурален растителен екстракт овлажнява устните, придава им сладост и грес. enjoyment.Name : Маска за устни / скраб за губупаковка : опаковка в цветна кутия, подходяща за всеки тип кожа Продукт : Маска-пилинг за губ4. Стъпки за използване : може да се използва през деня или през нощта.Една нощ грижи се равнява на около седем дни от грижи. Особено тези, които обичат да нанесете червило в рамките на деня, се нанася върху устните слой боя на нощта, и на следващия ден устните да изглеждат още по-красиви и очаровательнее.2. Намаляване на бръчките по устните : ефективно почистете кожата, нанесете средство преди да отидеш на сън и внимателно отстранете стареющую кожата на ръцете, когато възникнат сутрин.Тя може да се използва денем и нощем да се грижи за вашите устни и възстановяване на повредени и сухи устни.

Свойства

Най-добри оферти в категория