• Ново
Хидратиращ маска за лице UNILIPO, Маска за лице, Незабавно Осветляющая и Хидратиращи с Хиалуронова киселина, Осветляющая, Стареене Маска за лице с защита от uv грижа за ?

Хидратиращ маска за лице UNILIPO, Маска за лице, Незабавно Осветляющая и Хидратиращи с Хиалуронова киселина, Осветляющая,

Rating 
BGN 28.59

Продукти
Налично

【ХИДРАТАЦИЯ И ГИДРАТИРОВАНИЕ】Хидратиращ маската съдържа екстракт от подбел и гиалуронат натрий.Подбел помага за кратко време да се увеличи на генната експресия овлажняващи фактори, както и хиалуроновата киселина помага за възстановяване на влажността на кожата и повишава нейната младост. 【ЕСТЕСТВЕНИ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ】 Instant осветляющая и хидратиращи маска за лице съдържа производни на витамин С, екстракт от кора на цитрусови плодове и екстракт от майка и мащеха, които могат да облекчи кожата.В същото време майка-мащеха може за кратко време засилване на генната експресия на овлажняващ фактор, хидратиращ и заключване на вода. 【ТЪНКА И стегнато】 Материал маска от листа хартия е изработена от естествени растителни влакна, почти невидим, който има по-голяма еластичност и здравина от обикновена хартия за маски.Той перфектно се вписва лице, така че може да се грижи за всеки кът на кожата.Той може да достави эссенцию в порите на 3 пъти по-бързо от обикновена маска. 【ЛИПОЗОМИ ЗА УСИЛВАНЕ на ПРОНИКВАНЕ】Хидратиращ маска за лице за всички видове кожа, особено за чувствителна, използва технология за подобряване на проникване липосом, активните съставки проникват в дермата за 5 минути, запазват свежестта без инактивиране и задържат вода в продължение на 8 часа. 【КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】 Тази маска за грижа за кожата е препоръчително да се използва в продължение на 5 минути 2-3 пъти в седмицата.Ако не сте доволни от маската UNILIPO mask или имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предоставим отлични препоръки и ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. Липосомальное извънредно хидратиращ, трябва да направите това по всяко време, не се притеснявайте за увреждане бариера маска в продължение на дълго време.Подходящ за всички типове кожа (включително бременни жени, кърмачки жена, чувствителна кожа).Спецификация : 4 броя в кутия. Срок на годност : три години.

Свойства

4 pieces/box Shelf life:
three years 1.Quick water replenishment

Най-добри оферти в категория