• Ново
Magibrunette Дредлок Синтетичен тъкане на къси перуки за черни жени Възли на една кука опашка Афро перуки къдрава синтетични косми е тъкане на перука африканска прическ?

Magibrunette Дредлок Синтетичен тъкане на къси перуки за черни жени Възли на една кука опашка Афро перуки къдрава синтетични

Rating 
BGN 1.00

Продукти
Налично

· Функции : Лесен за носене, лека, гладка, плътна, блестяща и копринена, компактни, много е мека, без мирис. · Материал на косата : Синтетична коса. [Изящна изработка] : Огнеупорни внесени перука от синтетични влакна-естествен и удобен, отколкото обикновените синтетични перука.Всеки синтетични перука в африканския стил и е изработена ръчно нашите квалифицирани служители с гарантиран контрол на качеството.Спутывание : Обикновено косата ни не спутываются.Прекомерната загуба ще бъдат причинени от сухота. · Въпрос : Как да се направи перука по-тънки?. Не стригите косата на темето на перука.Информация за перука. · Размер : около 6 см. [Качествен материал за перука с дредами] : Изработен е от висококачествени синтетични влакна, устойчиви на висока температура, благодарение на което перука не само напълно наподобява истинската човешка коса, но и изглежда мек и еластичен, идеален за продължителна употреба. · Отговор : Загуба : Няколко направления на първоначалната загуба на нови косми - това е нормално.Може да направят нашите Перуки са по-удобни в чорап.Дишаща мрежа в рамките на мрежата ви позволява да се чувствате комфортно по време на носене.Ние винаги препоръчваме на клиента гребен на гребен с широки зъбци, преди да инсталирате. Тази шапка за перука и интересите на повечето хора. · Цвят : 1Б, 1Б-27, 1Б-30, Сив, 1 B/350, 1 B/530, 27/613.Защо да изберете косата Magibrunette?.Въпроси и Отговори · В : Ще бъдат ли те падат и спутываться?. Той е подходящ за вашата сватба и абитуриентски церемония, посещение на почивка и партита, подаръци семейство и приятели и така нататък.Лесно се побира. Съхранение на перуки : най-добре е да се съхранява на стойка за перуки или сляпо, също така можете да ги съхранявате в мрежата за коса и найлонова торбичка.Преди да го купя, моля, първо измерете големината си на главата.Позволете Magibrunette да разкрие Вашата Красота!.Въпреки това, сухота, натрупване на мазнини и мръсотия, солена вода или липсата на ежедневна вържете ще доведе до спутыванию и загуба.Лесно можете да носите перука с комфорт. Приятна за кожата материал предпазва чувствителната кожа от раздразнение.По този начин, при необходимост се изискват няколко заколок за коса, за да се предотврати подхлъзване.Косата Magibrunette Използват съвременни технологии за производство и оборудване, а също така се използват 100% высокотемпературное термостойкое синтетично влакно. [Вид напомняне] : Всички синтетични перуки, ще има най-ниската линяние и спутывание.Всеки продукт произведен Сръчни Работници.Моля, обърнете внимание, че перуката трябва да се съхранява на хладно и сухо място. Всички перуки, направени от синтетични влакна имат минимална загуба и спутывание, че е нормално явление, моля, погрижете се за пране и почистване.Перуки с къса коса ще са по-дишаща и удобни. Изберете коса от горната дебела част. · Отговор : 1.

Свойства

Най-добри оферти в категория