• Ново
[Gulfcoast Robotics] Термистор M3 EPCOS с шестигранным винт за екструдер 3D принтер Hotend. Работна температура до 300С.

[Gulfcoast Robotics] Термистор M3 EPCOS с шестигранным винт за екструдер 3D принтер Hotend. Работна температура до 300С.

Rating 
BGN 19.36

Продукти
Налично

Работна температура до 300 градуса по Целзий.Съвместими с повечето 3 D принтери В 12 и 24 V. Проводници с изолация от фибростъкло модернизирани за безопасна употреба при високи температури. Шестоъгълник шипове M3x0,5 ввинчиваются в нагревателен блок за бърз и надежден монтаж.Крушка термистора е вграден вътре в латунного прът с керамично компаундом, рассчитанным на температура 600 ° С. Термистор EPCOS е с работна температура до 300 ° C. Проводници изолирани с фибростъкло, термистор залепени на керамични компаундом с температура от 600 °C. В нашия ввинчиваемом термисторе се използва най-популярен в общността reprap EPCOS B57560 G104 F. Корпус от месинг с шестоъгълни глави и дърворезба M3x0,5 ви позволява лесно ввинчивать термистор в дупката М3 с нулева вероятност го за загуба на средата на печат.Просто докоснете за съществуващата дупка на вашия горещо края на метчиком М3 и завийте термистор.Заключенията на термистора изолирана тръба от фибростъкло, към края на констатациите прикрепен 2 щифта конектор тип JST.Термистор залепени към корпуса с керамично лепило с висока температура 600 ° C. Максимално допустима температура в продължение на дълго време е 300 ° C. доставя се с : 1 модулен термистор с шестигранным корпус в събирането на тръбичка от PTFE, клъстер жак JST и термистором НПМ EPCOS B57560 G104 F 100k.

Свойства

Най-добри оферти в категория