• Ново
Honbay 24 бр. Ръкавни мъниста за Дредов, Разноцветни Тъкани на Тръбата, за да Дредов, Модни Аксесоари за Плетене на Коса, за Жени, Мъжки Украшения за Коса (12 стилове)

Honbay 24 бр. Ръкавни мъниста за Дредов, Разноцветни Тъкани на Тръбата, за да Дредов, Модни Аксесоари за Плетене на Коса,

Rating 
BGN 0.67

Продукти
Налично

Пратката включва : 24 бр. разноцветни мъниста-тръби за коса.Материал : полиестер.Височина : 20 ~ 25 мм/0,79 ~ 0,98 инча.Без остри ръбове, меки и удобни, да не навредят на косата. 12 различни стилове, прост и елегантен, много атрактивни, могат да се комбинират с различни стилове облекло.Лесен за управление и е чудесен аксесоар за повечето хора.Отлично за плетене на косичек, опашки и удължаване на косата.Може да се използва за ежедневна употреба и различни специални случаи като партита, модни ревюта, сватби и концерти, и т.н. Материал : полиестер Цвят : 12 цвята Размер : както е показано Изработен от полиестерен плат, ръчно изработени, моющийся, здрав, лек, не се плъзга и не избледнява.Може да ви служи дълго време.Здрав, приятен за кожата и е удобно в чорап.Уникални модели и класически цветове, правят косата ви по-привлекателни.Можете не само плитка коса в плитка, но и да ги използва в бижута, браслетах, ожерельях, те са полезни, ако ви трябват.Можете също така да тъкат своите собствени уникални косата, заедно с най-добрата си приятелка, за да добавите цвят към живота си.Идеален подарък за майки, сестри, приятелки, приятели и близки приятели.Полезни съвети : Размер се измерва ръчно, и някои грешки са нормални.Действителната стока, има предимство.

Свойства

Най-добри оферти в категория