• Ново
Отвертка 63шт Набор от отвертки Мултифункционален Лаптоп За Ремонт на Мобилен телефон PC Камера Ремонт Часа ALI88 - (Цвят: Друга)

Отвертка 63шт Набор от отвертки Мултифункционален Лаптоп За Ремонт на Мобилен телефон PC Камера Ремонт Часа ALI88 - (Цвят:

Rating 
BGN 24.47

Продукти
Налично

Цвят : Друга. 1. Нескользящая дръжка, трудозатратный дизайн, хвостовую на капака може да се върти за удобство на работа. 2. Дозирующая корона е изработена от високо хромованадиевой стомана, която е точно подбрани и не е лесно да се плъзга. 3. Професионално обслужване и необходимите инструменти за домашно обслужване, напълно оборудвани, преносими и трайни. 4. Подходящ за ремонт на мобилен телефон, КОМПЮТЪР, часовник, лаптоп, велосипед и т.н., Набор от отвертки 63 бр. Мултифункционален лаптоп за ремонт за ремонт часа с камера за КОМПЮТЪР, мобилен телефон ali88особенности : 1. Нескользящая дръжка, трудозатратный дизайн, хвостовую на капака може да се превърне в удобен работы2.Дозирующая корона е изработена от високо хромованадиевой стомана, която е точно подбрани и не е лесно да се плъзга.3. Професионално обслужване и необходимите инструменти за домашни грижи, напълно оборудвана, преносима и долговечная4.Подходящ за ремонт на мобилен телефон, КОМПЮТЪР, часовник, лаптоп под наем и т.н. Технически характеристики : Брой : 63 бр./компл. Материал : хром-ванадиевая стомана Размер : 173x115x33 мм1 x Комплект отвертки Времето за доставка зависи от превозвача, митница и поща изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).Вижте по-долу информация за времето на доставка и количествени данни : Ние приемаме заявки за връщане чрез електронна поща в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на стока Характеристики : Номер на модела : N/at Тип : Комплект отвертки Поръчка : да, Размер на главата на винта : друг магнитен : Материал : хром-ванадиевая стомана Опаковка : 5-9 бр. Характеристики : Мини, многофункционален, с дръжка или без : Няма.

Свойства

Най-добри оферти в категория