• Ново
DAZAIGE, 10 бр., Найлонови Билярдни Ръкавици, Универсални, За Лява и Дясна ръка, Отворени, с три пръста, Реплика, Ръкавици за билярдни стрелци, Един Размер за жени и Мъже, К?

DAZAIGE, 10 бр., Найлонови Билярдни Ръкавици, Универсални, За Лява и Дясна ръка, Отворени, с три пръста, Реплика, Ръкавици

Rating 
BGN 6.39

Продукти
Налично

КОМПАКТЕН ДИЗАЙН : С тази ръкавица на 3 пръста реплика по-лесно се изплъзва от ръкавицата.Това ще ви помогне да поддържате последователни удари някоя реплика.Страхотни коледни подаръци за рожден ден за играчи-любители на билярда.ХАРАКТЕРИСТИКИ : Тези ръкавици стилен и модерен. ръкавица за игра на щека на 3 пръста, предназначена както за стрелците лявата, така и за стрелците на дясната си ръка.МАТЕРИАЛ : Изработен е от висококачествен еластичен удобен материал.Еластично китката не се колебае и не скручивается. гладка повърхност, висока устойчивост на бръчки и отлична драпируемость.ФУНКЦИИ : Билярд ръкавица много е добре, че осигурява гладко приплъзване на щеката на пръстите на ръцете.Повече не поръсете ги с тебешир или пудра след всеки изстрел.ПРИЛОЖЕНИЕ : Тази ръкавица е специално разработена за тези, които лесно изпотяване при игра на билярд.Чудесен аксесоар за любителите на билярда. Идеален за всички бильярдистов, мъже или жени, любители или професионалисти.КОМПАКТЕН ДИЗАЙН : С тази ръкавица на 3 пръста реплика по-лесно се изплъзва от ръкавицата.Това ще ви помогне да поддържате последователни удари някоя реплика.Страхотни коледни подаръци за рожден ден за играчи-любители на билярда.ХАРАКТЕРИСТИКИ : Тези ръкавици стилен и модерен. ръкавица за игра на щека на 3 пръста, предназначена както за стрелците лявата, така и за стрелците на дясната си ръка.МАТЕРИАЛ : Изработен е от висококачествен еластичен удобен материал.Еластично китката не се колебае и не скручивается. гладка повърхност, висока устойчивост на бръчки и отлична драпируемость.ФУНКЦИИ : Билярд ръкавица много е добре, че осигурява гладко приплъзване на щеката на пръстите на ръцете.Повече не поръсете ги с тебешир или пудра след всеки изстрел.ПРИЛОЖЕНИЕ : Тази ръкавица е специално разработена за тези, които лесно изпотяване при игра на билярд.Чудесен аксесоар за любителите на билярда. Идеален за всички бильярдистов, мъже или жени, любители или професионалисти.Характеристики : 1. Плат дишаща, гъвкава и здрава.Дъвка на китката за добра кацане. 2. Един размер подходящ за повечето играчи на билярд, подходящ както за мъже, така и жени, а също така и за дясна или лява ръка. 3. Тази ръкавица е специално разработена за тези, които лесно изпотяване при игра на билярд. 4. С тази ръкавица на 3 пръста реплика по-лесно се изплъзва от ръкавицата.Технически характеристики : Материал : найлон Цвят : черен Дизайн : ръкавици с 3 пръста Количество : 10 броя (5 чифта) на Помещение и включва : 10 х билярдни ръкавици Забележки : 1. Измервания са направени на ръка, са възможни малки разлики в размера. 2. Поради особеностите на показване на екрана на цвета на продукта може да се различават малко от изображението.

Свойства

Най-добри оферти в категория