• Ново
Раница за пътуване AUGUR, 17-инчов Раница за лаптоп, Мъжки Бизнес Раница за пътуване с USB порт за зареждане, Водоустойчива раница за работа /уикенд (17 инча-Тъмно Сив)

Раница за пътуване AUGUR, 17-инчов Раница за лаптоп, Мъжки Бизнес Раница за пътуване с USB порт за зареждане, Водоустойчива

Rating 
BGN 0.67

Продукти
Налично

【USB порт за зареждане на】 Тази пътна чанта за лични неща с вграден интерфейс USB зарядно устройство отвън и вградено зарядно кабел вътре, но без захранване.Този USB-раница, предлага по-удобен начин за зареждане на мобилен телефон по време на ходене. 【USB порт за зареждане на】 Тази пътна чанта за лични неща с вграден интерфейс USB зарядно устройство отвън и вградено зарядно кабел вътре, но без захранване. 【Здрав материал и професионалист】 Ще ви професионална офис чанта за работа, тънък USB-раница за зареждане, идеално място за бизнес пътувания, уикенд, пазаруване и отдих в ежедневния живот.Горна дръжка с поролоновой подплата за удължено носене, в класически и модерен стил за мъже и жени. 【17-инчов раница за лаптоп】 Този туристическа раница е с размер L * W *H : 12. 【Здрав материал и професионалист】 Ще ви професионална офис чанта за работа, тънък USB-раница за зареждане, идеално място за бизнес пътувания, уикенд, пазаруване и отдих в ежедневния живот.5 "* 8,26 инча * 18,8 инча, Проектирана с Множество джобове.Противоугонный джоб отзад. 【Раница за носене】 Работна чанта Augur Weekend Е багажното каишка, което позволява раница се поберат на багаж / куфар, което отговаря на изискванията на авиокомпанията.Горна дръжка с поролоновой подплата за удължено носене, в класически и модерен стил за мъже и жени.5 "* 8,26 инча * 18,8 инча, Проектирана с Множество джобове.1 Мек защитен джоб за лаптоп с обков-панти за 17-инчов компютър или Macbook / Ipad с по-малък размер на 2 предни джоба, 1 основно отделение, открывающееся на 180 °, и множество други джобове с различни функции.Правим вашето пътуване По-удобно, където и да отидете. 【Бизнес раница】 Този раница за лаптоп е изработен от водоустойчив и устойчив на надраскване здрав полиестерен плат, удобна конструкция и табли с въздушния поток и дебела, но мека, лека многопанельной вентилирани подплата.И Тя е Твърда, Еластична и Не Избледнява.

Свойства

Най-добри оферти в категория