• Ново
. Подобие: розов 2, на Тихо и матрак за домашни любимци, плюшен котешка легло, щенячий поничка, легло за прегръдки, удобно гнездо за домашни любимци, разтегателен за д?

. Подобие: розов 2, на Тихо и матрак за домашни любимци, плюшен котешка легло, щенячий поничка, легло за прегръдки, удобно

Rating 
BGN 31.63

Продукти
Налично

Противоскользящее и влагостойкое дъното : нейтсы изработени от плат Оксфорд, която изпълнява влагозащитную функция и увеличава триенето.Това е идеална начална легло за домашни любимци.Тегло на продукта : 599 грама опаковка Размер : 43,4x31x4,8 см Линк към производителя : CHONGWU-WO-32 UK Цвят : тъмно сив Размер : 50 см (21 инча) Брой : 1. Меки и удобни плюшено канапе-легло за домашни любимци : той е изработен от плюш 4 см (1,5 инча), както и памучни подложки от полипропилен.Дизайн на височината позволява на вашия домашен любимец да лежи в него е толкова лесно, колкото на ръцете на майка си.Може да бъде вашият домашен любимец да пожелае това!Добра еластичност : висококачествен пълнеж от полипропилен памук, широк и дебел, не се страхува от деформация, добра еластичност и поддръжка, удобен и воздухопроницаемый, подходящи за малки домашни любимци, котенца или други малки и чувствителни животни : диаметър на кръглата вила за домашни любимци е 50 см (21 инча), вътрешен диаметър - 35 см (13 инча), а на височина - 20 см (7 инча), подходящ за кучета малки и средни по размер, чихуахуа, котки, зайци и други дребни животни.Препоръчва се за домашни любимци с тегло до 5 кг. Забавно легло за домашни любимци с формата на поничка : обтекаемая дизайн осигурява удобно място за почивка за вашия домашен любимец. супер мека и удобна.Това е чудесен начин да се гали на домашни любимци и да ги поддържа в добро състояние.Идеален за прегръдка или сън.

Свойства

Най-добри оферти в категория