• Ново
Персонализирани Кошница за дрехи, Кошница за дрехи в стил Кронпринцессы Балерина с Дръжки, Сгъваема Водоустойчив Кошница за Дрехи, Кошница за дрехи, Кошница за съх?

Персонализирани Кошница за дрехи, Кошница за дрехи в стил Кронпринцессы Балерина с Дръжки, Сгъваема Водоустойчив Кошница

Rating 
BGN 3.51

Продукти
Налично

➳ ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ - Кошница за дрехи с размер 50 х 36 см капацитет 50 литра.Това кошници за бельо, които могат да осигурят капацитет за по-добро съхранение и подреждане на вашите вещи. ➳ ВОДОУСТОЙЧИВ и запечатан -лесен, със здрава кожена дръжка, ви позволява лесно да прехвърляте нагоре и надолу по стълбата, пране и т.н. ➳ ОТДЕЛНО СТОЯЩИ - Просто издърпайте коша за пране, тя ще си дойде и ще стоят вертикално сама по себе си, без да инсталирате.Дори ако количката е празна, тя може да останат в изправено положение в продължение на дълго време. ➳ ПОДСИЛЕНА ДРЪЖКА - Кошници за бельо са crochet дръжка за лесно пренасяне от една или две ръце, за да лесно да прехвърляте съдържание нагоре и надолу по стълбите, или в пералня.Дръжки засилени здрава шевове за допълнителна здравина. ➳ СГЪВАЕМА КОНСТРУКЦИЯ - Сгъване коша за пране може да се сгъва за пестене на място при съхранение, когато не се използва.Идеален за общежития колежи, къмпинги, апартаменти, хотелски употреба, детска ясла, битови помещения и магазини.Все още притеснен елементарно предмети в стаята?Тези персонални кошници за бельо са идеални за организиране на вашите вещи и поддържане на реда в стаята си. ➳Материали премиум-клас Кошница за дрехи изработени от найлонов плик покритие, което е водоустойчив, издръжлив и лесен за почистване.Не се притеснявайте за това, за да сложите тази кошница в мокро помещение.➳Складное и экономящее място бельо може да се сгъва апартамент, за да пести място, когато не се използва.Идеален за пране, баня, спалня, хол, детска стая и т.н.➳Широко използване В тази кошница може да се съхранява мръсни дрехи, играчки, възглавници, юргани.Той е подходящ за университетски общежития и къмпинг, както и за туристите, апартаменти, хотели, детски ясли, битови помещения и магазини. ➳Очарователен дизайн Персонални име и дизайн могат да покажат вашия вкус и да се превърне в добра украса за вашия дом.Огромна мощност може да отговори на вашите нужди и опрости работата в дома си, както и да се подобри ситуацията в дома си.

Свойства

Най-добри оферти в категория