• Ново
Luwigs 3 бр. Метални Скоби за петличного микрофон с 3 бр. Поролоновыми чехлами за микрофон на ревера, Комплект за подмяна на микрофона на ревера, Метални Скоби за микроф?

Luwigs 3 бр. Метални Скоби за петличного микрофон с 3 бр. Поролоновыми чехлами за микрофон на ревера, Комплект за подмяна

Rating 
BGN 38.88

Продукти
Налично

Luwigs - надежден марка висококачествени средства за коса.Пратката включва - 3 бр. petličnye скоби за микрофон, 3 бр. поролоновый калъф за предното стъкло.Само 6 бр. Качествени материали Сменяеми ключалки за лавальеров са изработени от висококачествени материали, с висока еластичност и лесно да се фиксира на всеки яката.Микрофон пяна за предното стъкло е направен от дишаща гъба и добре намалява фоновия шум.Размери на скоби и капачки - Вътрешен диаметър на пяна дъски капачки е около 5 мм / 0,2 инча, те са устойчиви.Диаметър на затягане пръстен е 7,5 мм, което е подходящо за микрофони с диаметър 7,5 мм / 0,3 инча.Лесен за използване - може да закачите на микрофона на ревера на сако или риза и освободи ръцете си за извършване на други действия.Материал : Скоби за вратовръзка : метал качество, пяна за предното стъкло : дишаща гъба Размер : Диаметър на захващане за ревери Около : 7.5 mm / 0,3 "Вътрешен диаметър на пяна Приблизително : 5 мм / 0,2" Цвят : черен Брой : 3 бр. petličnye скоби, 3 бр. поролоновый калъф за предното стъкло.Само 6 бр. Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цвят може леко да се различават от различни дисплеи на екрана.Може да съществува риск от поглъщане, моля, стойте далеч от малки деца.Моля, използвайте с повишено внимание, за да се избегне надраскване.Ние сме винаги тук, за да помогне : ние се радваме, ако сте доволни!Можете да сменяте или да си върнат своя набор, ако той не ви напълно доволни.Ние сме винаги тук, за да помогнем и да отговорим на всички имейли в рамките на 24 часа, 7 дни в седмицата.НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ПАЗАРУВАНЕ.

Свойства

Най-добри оферти в категория