• Ново
XWWDP 6 бр., Набор от Найлонови четки за рисуване, Многофункционална Четка за Рисуване, инструменти за Рисуване за Начинаещи Професионалисти, Студенти (Цвят: A, размер: ?

XWWDP 6 бр., Набор от Найлонови четки за рисуване, Многофункционална Четка за Рисуване, инструменти за Рисуване за Начинаещи

Rating 
BGN 1.00

Продукти
Налично

Идеален за художници на всяко ниво, от начинаещи до професионалисти. независимо от вашето ниво на професионалния опит или способности, този комплект четки за рисуване е идеално средство за начинаещи.Трябва само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и промяна на формата на върха на четката.Удобен за пътуване и организация.Подходящи за акварел, гваш, маслени бои, акрилни бои и други бои.Идеален за художници на всяко ниво, от начинаещи до професионалисти. независимо от вашето ниво на професионалния опит или способности, този комплект четки за рисуване е идеално средство за начинаещи.Трябва само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и промяна на формата на върха на четката.Удобен за пътуване и организация.Подходящи за акварел, гваш, маслени бои, акрилни бои и други бои.Идеален за художници на всяко ниво, от начинаещи до професионалисти. независимо от вашето ниво на професионалния опит или способности, този комплект четки за рисуване е идеално средство за начинаещи.Трябва само да изплакнете четката с топла вода веднага след употреба и промяна на формата на върха на четката.Удобен за пътуване и организация.Подходящи за акварел, гваш, маслени бои, акрилни бои и други бои.Това е комплект от 6 бр. професионални четки за рисуване, които са изработени от мек материал за трайност и употреба. независимо от вашето ниво на професионалния опит или способности, този комплект четки за рисуване е инструмент за началото на рисуване.Характеристика : Цвят : бял.Материал : найлон, мед и дърво.Дължина : 17,3 см; 17,4 см; 17,8 виж Опаковъчен лист6 х четки за рисуване Забележка : поради разликите между различните монитори и измервания, направени на ръка, изображения могат не е много точно да отразява цвета и размера на продукта.Моля, позволете едно малко отклонение по отношение на тази информация.

Свойства

Най-добри оферти в категория