• Ново
ZHXDXF Новост в Пепелника-Лесно Домашно Индивидуално Керамично Творческа Офис Модно Просто Многофункционално Бижу (Размер: S) /Голямо

ZHXDXF Новост в Пепелника-Лесно Домашно Индивидуално Керамично Творческа Офис Модно Просто Многофункционално Бижу (Размер:

Rating 
BGN 20.27

Продукти
Налично

Детайли : Дизайн с канали осигурява по-голямо удобство за използване, цвят спокоен и блестящ, а тънка работа е по-безопасно.Материал : Висококачествена керамика гладка и нежна, защита от uv лесно да избледняват, притежава характеристиките на устойчивост на износване при падането и корозия, лесно се драска, което прави почистването по-удобно. Размер : Малък размер 12 * 12 * 5 см е средният размер е 15 * 15 * 6 см, а на голям размер 21 * 21 * 7 виж Когато получите пратката, моля, отворете си навреме.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време.Време на доставка : 1-2 дни, очаквано време на пристигане : 12-25 дни, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас незабавно, ние бързо ще решим всички въпроси за този продукт, благодаря ти!.Както е показано на фигура Цвят : бежов Материал : керамика Област на приложение : дом, офис пример : съвет : 1. Този продукт е подходящ за използване в банята, спалнята, дневната, офиса и други помещения, леки и практични.2. Да съдържа спалня в чистотата, моля, опитайте се да замени торба за боклук в кошчето за боклук, за да се предотврати попадането на комари.3. Ръчно измерване може да съдържа малки грешки, но не влияе на нормалното използване.4. За да се гарантира дълъг период на употреба на продукта, моля, да не се излага на висока температура и не мийте агресивна течност.Ние правим всичко възможно, за да се подготви за вас най-добрите продукти.В зависимост от разликата между дисплея и резултатите от стрелба на цвета на изображението и реалния обект може да се различават в зависимост от това, което получавате. Забележка : Тъй като размери се измерват ръчно, са възможни незначителни грешки, а не на дефекти на продукта. съжалявам.

Свойства

Най-добри оферти в категория