• Ново
jaxiria, Калъф за автоматична писалка за превключване на предавките за момиче/Дама, универсална засаждане, Калъф за автоматична скоростна кутия от изкуствена кожа с к?

jaxiria, Калъф за автоматична писалка за превключване на предавките за момиче/Дама, универсална засаждане, Калъф за автоматична

Rating 
BGN 1.00

Продукти
Налично

? Моля, запознайте се с описанието на продукта, преди да поръчате, той е много подходящ за превключване на предавките със страничните бутони. ❌ той не е подходящ за предната или задната част на бутона за превключване на предавките, като Malibu/QX60/Honda CRV/Altima/Civic/Mustang/Sentra/ Ford Explorer/FORD ESCAPE 2010. ?[Моден Дизайн : ] един Прост и красив външен вид, блестящ под светлината, този калъф за превключване на предавките, колата е идеален за дамите / момичета / жени. ?[Опростена инсталация : ] Тази капачка за смяна на предавките на автомобила е лесен за инсталиране и почистване, може да анализира и той не е деформиран, той е истински лукс и мода, за интериора на вашия автомобил. ?[Изкуствена кожа и блестящи кристали : ] Избраната от висококачествена кожа с добър хрусталем за този своята практика за превключване на предавките на превозното средство. ? [Mailto включва : ] Калъф за превключване на предавките за кола, 1 бр. (моля, проверете размера на 13,2 X7 см/5,1x2,7 инча). ? Моля, запознайте се с описанието на продукта, преди да поръчате, той е много подходящ за превключване на предавките със страничните бутони. ❌ той не е подходящ за предната или задната част на бутона за превключване на предавките, като Malibu/QX60/Honda CRV/Altima/Civic/Mustang/Sentra/ Ford Explorer/FORD ESCAPE 2010. ? Моля, запознайте се с описанието на продукта, преди да поръчате, той е много подходящ за превключване на предавките със страничните бутони. ❌ той не е подходящ за предната или задната част на бутона за превключване на предавките, като Malibu/QX60/Honda CRV/Altima/Civic/Mustang/Sentra/ Ford Explorer/FORD ESCAPE 2010. ?[Моден Дизайн : ] един Прост и красив външен вид, блестящ под светлината, този калъф за превключване на предавките, колата е идеален за дамите / момичета / жени. ?[Опростена инсталация : ] Тази капачка за смяна на предавките на автомобила е лесен за инсталиране и почистване, може да анализира и той не е деформиран, той е истински лукс и мода, за интериора на вашия автомобил. ?[Изкуствена кожа и блестящи кристали : ] Избраната от висококачествена кожа с добър хрусталем за този своята практика за превключване на предавките на превозното средство. ? [Mailto включва : ] Калъф за превключване на предавките за кола, 1 бр. (моля, проверете размера на 13,2 X7 см/5,1x2,7 инча). ? Моля, запознайте се с описанието на продукта, преди да поръчате, той е много подходящ за превключване на предавките със страничните бутони. ❌ той не е подходящ за предната или задната част на бутона за превключване на предавките, като Malibu/QX60/Honda CRV/Altima/Civic/Mustang/Sentra/ Ford Explorer/FORD ESCAPE 2010.Автомобилни аксесоари Bling за жени, лъскав капачка за смяна на предавките, лъскава капачка за смяна на предавките, планински кристал за жени, лъскава облицовка на дръжката за кола.Висококачествен материал : Изработен е от изкуствена кожа, плюш и блестящи кристали, покриване на превключване на предавките.

Свойства

Най-добри оферти в категория